Scuter Electric nou cititor de amprente minimotor kaabo mantis mini motor

  • 353.92lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Pentru Clienții din UE, vă Rugăm să Acorde o Atenție

* Dacă ați plătit deja TVA pentru dumneavoastră, nu aveți nevoie să plătească orice vămuire taxe atunci când pachetul ajunge în țara dumneavoastră. * Dacă nu ați plăti TVA în ordine, va trebui să plătească vamă clearane atribuțiile atunci când a venit pachetul.Și, dacă aveți orice cerință diferită de valoarea în vamă vă mulțumim să ne contactați în mod liber.

Pentru Alte Țări, Clienții Vă Rugăm Să Acorde O Atenție

* Pretul include taxa de transport, dar nu includ vamale și a impozitelor.Există un anumit raport că mărfurile vor fi verificate de către autoritățile vamale, în cazul în care pachetul este bifată, va trebui să acorde vamale de unul singur.Nu știu vamale specifice tariful standard.Ai nevoie să întreb despre agenția vamală din țara dumneavoastră. * Modul de transport incluse în preț este stabilit de către vânzător * Am toate accesoriile, dar unele dintre ele n-am pus link-ul,dacă aveți nevoie de alte accesorii, vă rugăm să ne contactați.

Detalii Produs

Servicii Post-Vânzare

1.LOOMO Roata Magazin promit că toate produsele vândute în magazin sunt originale, și ne-am vinde, de asemenea, toate accesoriile de produse vândute, dacă aveți nevoie pentru a cumpara accesorii, în viitor, puteți să ne contactați, clienții se pot bucura de prețuri preferențiale. 2. Dacă există orice problemă de calitate atunci când primiți produsul nostru, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, va vom oferi o soluție. 3. LOOMO Roata Magazin garanta că produsele trebuie supuse unei verificări riguroase de calitate pentru a se asigura că bunurile pe care le primi cu bună calitate. 4. Toate produsele sunt ambalate profesional cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță. 5. Suntem profund sper că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de la noi. 6. Atunci când tranzacția este finalizată, și sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, iar noi vom face același lucru pentru tine. 7. Lucrăm din greu pentru 100% feedback pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să să ne anunțați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. 8. Treaba noastră este de a face dumneavoastră de cumpărare fi o experiență fără griji.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Etichete: kaabo wolf warrior 11, electric cap de duș incalzitor de apa, 2017 minimotors dualtron, dualtron, kaabo mantis baterie, mașină de gaz protector, kaabo, dualtron scuter electric, aparatul auditiv reîncărcare mini, fender ninebot.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon