Coreeană S925 argint moda retro vechi gros poftă de mâncare personalitate deschisă inel inel pentru copii

  • 56.63lei
  • 39.64lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Carbazol poem bijuterii speciale angajamente

Toate imaginile de produs sunt într-un fel real de a împușcat,fiecare Marfă Descriere caută să precisă,comercianții pot fi siguri de cumpărare,ca urmare a acestei stația de neglijență provoca grave erori,vom corecta cu promptitudine;provoacă membru pierderi,prin Divizia I pentru o compensație rezonabilă. Calitatea produsului strict,cum ar fi genul probleme de calitate,compania a implementat un întoarcerea necondiționată de înlocuire.

Notă:compania numai pentru curent confirmat instant pentru o taxă. Pentru informații de multe ori trebuie actualizat,la fel ca în membru după plasarea comenzii se schimba,vom notifica prompt,de membru determina dacă Anulați comanda.

Al doilea,pentru client cerințele

Pentru a evita inutile controverse cumpărături înainte de citirea grave en-gros descriere termenii și atributele produsului și pagina de Detalii de conținut,ordine de plată după aprobarea acestui magazin en-gros descriere dispoziții în toate conținut. 't mintea nu trage!

1. Magazin de vrac cât de multe

Magazinul are peste 20 de piese sau suma de peste 200 dolari vă puteți bucura de prețul en-gros. Magazinul nostru produse au stoc mare,bun venit tuturor cumpărătorilor de a comanda.

Am scris nevoie pentru a comanda Notă de culoare,în cazul în care cumpărătorul nu fotografiat de nota,depozit, aleatorii de livrare,mintea nu trage.

Nevoie ce culoare trage ce culoare,ne-am trage culoarea de livrare,indiferent de ce problema,Nota invalid.

Verificați cu atenție comanda(pret,cantitate,caietul de sarcini, etc), dacă aveți cerințe speciale,nevoia de timp descriere. Adresa de livrare și informații de contact trebuie să fie corecte,în caz contrar trebuie să suporte pierderea rezultată. Plata la timp a ordinului de plată sunt următoarele comenzi după trei zile fara plata,comanda va fi anulată automat.

2. Despre prețurile materiilor prime și transport gratuit

Magazin profiturile punctul de congelare,pentru profituri mici, dar cifra de afaceri rapid,nu trebuie de negociere,nu de transport gratuit(cu excepția cazului în activitate oficială),site-ul de mai sus tot prețul cel mai mic pret en-gros,potrivit Pro De cantitatea comandata vom seta, de asemenea, trei de preț,ce cantitate, la ce preț. Vă rugăm părinții care nu pune în timp deșeurilor în afacere de mai sus,vă garantăm calitate și cantitate,acest raport ce cost-eficiente.

Magazin default tara prin curier.

Reveni cerințe:toate bunurile odată vândut,nu"probleme de calitate"nu vor fi acceptate pentru returnare,vă rugăm cumparatori inainte de a cumpara gândească cu atenție despre propria lor nevoie de a achiziționa bunuri. În caz de probleme de calitate,vă rugăm să furnizați dovezi,vânzătorul va pentru tine pentru a le rezolva.

A treia,alte acorduri

Cele două părți, precum și prin alte detalii de contact de acord cu termenii și condițiile de conflict,în conformitate cu cele două părți au convenit să efectueze.

Defecte de Schimb:membru în bunurile primite după 3 până la 7 zile,dacă este găsit, într-adevăr, problemele de calitate ale produsului. Vă rugăm să contactați compania pentru a lua legătura după schimb.

,Cu avantaje unice în resurse și convenabil de transport de rețea. Fabrica este angajat la fular,pulover lanț de producție, de prelucrare și de vânzare,cu soiuri completă,preț rezonabil,servicii perfecte și alte avantaje de cel mai bun-de vânzare de piață de consum. Produse printre consumatorii se bucură de un statut mai inalt,companie cu mulți comercianți cu amănuntul și agenți de a stabili un stabilă pe termen lung a relațiilor de cooperare. Carbazol poem JP Bijuterii Co, Ltd. Greu de Credit,ține contract,pentru a asigura calitatea produsului,caracteristicile de funcționare ale multor soiuri și principiul de profituri mici,de a câștiga încrederea clienților noștri. Călduros bun venit clienții noi și vechi pentru a vizita și de a da îndrumări,de negociere și de afaceri și de cooperare,de a crea genial.

Persoană de Contact: frunză verde(Manager)

Date de Contact: telefon: telefon:13632829817 :yip28797405

Adresa companiei:Guangdong, Shanwei orașului, Haifeng Județul Meilong oraș Meilong drum

Etichete: 925 scrisoare inel, american eagle inel, pisica neagra inel, Inel argint 925, bijuterii gărgăriță, kiteal inel de nunta, chat noir inel, inel de ancorare femei, un fel de inel de nunta seturi, ghimpat inel de nunta.


  • CertificateType: CAL
  • Metale De Tip: argint
  • Forma\model: Geometrice
  • Ocazie: Logodna
  • Setarea Tip: Nici unul
  • Principala Piatră De: Nici unul
  • Nume De Brand: CHOZON
  • Partea Piatra: Nici unul
  • Gen: Femei
  • Inele Tip: Seturi De Mireasa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ștampile Metalice: 925, Sterling
  • Stil: Vintage

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon