2MM 12000PCS Sticlă Margele de Semințe Început Kit 6/0 Ambarcațiuni Mici Margele Inele de Salt Farmece Distanțier DIY Brățară de Bijuterii a Face Provizii

  • 65.37lei
  • 45.76lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

2MM 12000PCS Sticlă Margele de Semințe Început Kit 6/0 Ambarcațiuni Mici Margele Inele de Salt Farmece Distanțier DIY Brățară de Bijuterii a Face Provizii

De Înaltă Calitate Margele De Semințe:

Există aproximativ 2mm 6/0 colorate margele de semințe(301pcs fiecare culoare),nu sunt realizate din sticlă de înaltă calitate, care este Durabil și robust.

Mare Ștrasuri Din Mărgele Început Kit:

Există ceva în pachet pentru a vă ajuta să începeți mai ușor:100buc deschide sari inele,50pcs 4mm margele de metal,5pcs bijuterii charms,2 buc elastic șir și un non-coarda elastica,3pcs ștrasuri din mărgele ac,o pensetă și o foarfecă.Penseta sunt atașate la partea de caseta cu bandă transparentă.Vă rugăm să verificați-l cu atenție.

O Gamă Largă De Aplicații:

25 opac culori de margele de semințe vă va oferi de ore de distracție și de a conferi fiecare proiect de caractere diferite.Este un kit de mare pentru a face cercei, bratari, coliere, talie margele, sau folosit ca distanțier și alte proiecte DIY.

Nu se amestecă împreună: margele de fiecare culoare sunt ambalate individual în pungi pentru a se asigura că acestea nu se amestecă împreună.

Cadoul Perfect:

Acesta este mare pentru a face bijuterii, decorațiuni interioare, de colectare sau poate fi un cadou de Crăciun pentru prieteni, membrii familiei sau de tine.

Etichete: pentru inel femei, ziar de metal rack, șirag de mărgele de kit, împânzit bratara set, bratara piatra, afaceri mici provizii de ambalare, ambarcațiunile set, set de șirag de mărgele, 12v led lampă de lectură pentru camper, anal furtun.


  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tip De Element: Constatările De Bijuterii
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon