10BUC Creion Nada Greu Momeli 8cm/16g Momeli de Pescuit Minnow Gheață Pește Japonia Pescuit Bunuri Whopper Swimbait de Iarnă de Pescuit Bass

  • 158.60lei
  • 71.37lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

modname=ckeditor Cumpărături Note:susținem Dropshipping/en-Gros

Dacă întâmpinați probleme cu comanda, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, ne va ajuta să se ocupe cu ea în timp, vă rugăm să nu prezinte un ordin disputa la voi, vă mulțumesc, vă doresc un fericit cumpărături. 10BUC Creion Nada Greu Momeli 8cm/16g Momeli de Pescuit Minnow Gheață Pește Japonia Pescuit Bunuri Whopper Swimbait de Iarnă de Pescuit Bass

Detalii Produs:

Nada tip : Creion Nada

greutate : 16g

Nada lungime : 80mm

Adâncime : Pentru Apă

Cârlig : 2 * cârlig Puternic

Ochii : ochi de pește 3D

Culori : 10 culori diferite ----------------------------

Subacvatice creioane poate crea un înot natural postura cu stânga și dreapta swinging vibrații în timpul procesului de oprire de lichidare și acces gratuit la scufundarea,care poate stimula pește de ruinare dorința.Aceasta este ceea ce Promelas și Manivela nu poate face.În plus, aceasta momeala se poate ajunge la orice strat de apă de tine vreau să ajung.

Operațiunea de exemplu 001:apă de adâncime mică zonă uniformă modul de viteză.După momeala este aruncat în apă, la dreapta și la stânga swinging accident vascular cerebral poate fi realizat prin simpla colectare de linie. [Ocazional, la scară mică, spasme acțiune poate spori și mai mult capacitatea de a atrage de pește.] Ea este aplicabilă atunci când obiectivul activității de pește este ridicată în dimineața și seara. 002:partea de Jos modul de pescuit în zona de apă adâncă.După momeala este aruncat în apă, momeala chiuvete la partea de jos a apei, înfășurarea de viteză este ușor mai lent, și un salt mic spasme acțiune este realizată, în principal pentru peștii mari, cu mare vigilență [apă adâncă sau structura] din cauza vremii nefavorabile sau la temperaturi scăzute. 003:modelul de a găsi pește în ape necunoscute.După momeala este plasat în apă, procesul de lichidare poate fi oprit pentru câteva secunde pentru a permite momeala să se scufunde în mod natural, și apoi tija de pescuit este ridicat și încurcate [creșterea înot gama de înot strat], în principal, pentru a găsi pește.

Spr:

Dropshipping/En-Gros

modname=ckeditor

Etichete: metal momeli de pescuit kit, grătar scut termic, wobbler, swimbait soft, plopper whopper, nada minnow, nada minnow se arunca cu capul adânc, tsurinoya atrage stickbait, momeală pește minnow, momeală pește.


  • Tip: Momeală Artificială
  • Categorie: Integrat Momeala
  • Origine: NC(de Origine)
  • Poziția: Ocean Barca De Pescuit, Ocean Beach Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz, stream, Ocean Rock Pescuit
  • Cantitatea: 1

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon