Chineză Ceai Oolong Anxi Ti guan Yin 250g de Calitate Premium Tig Ceai 2020 Primăvară Ceai Verde Pentru Pc Box Sac de Mici Pi

  • 62.46lei
  • 48.72lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

modname=ckeditor

Dacă doriți să cumpere mai mult ceai, bun venit pentru a vizita magazinul nostru!Atributele produsului:

Varietate de ceai: Anxi TieGuanYin Ceai/ceai Oolong

Data De Producție: 2020 Toamna

Total Greutate: 8g*30 de pungi de ceai Pc Box 10g = 250g de Depozitare: 18 luni

Depozitare: uscat, refrigerate

Cantitate: 30 pachete și 1 buc Cutie

Notă: Vom fi sigur că pachetul este vid înainte de a trimite-l.Dar dacă veți găsi că nu este complet vid, este un fenomen normal cauzate de livrare.Nu-ți face griji, ceaiul este încă proaspăt.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Tieguanyin Beneficii Pentru Sănătate:

Tieguanyin Ceai este bine cunoscut pentru pierderea in greutate, semi-fermentat proces rezultat pentru Oolong contine compozitii speciale, Cercetatorii de la Suntory Centrul de Cercetare din Osaka, Japonia a constatat ca consumul de wu lung tea15 minute inainte de a manca alimente bogate in carbohidrati temperată se ridică la insulină, reducând astfel unele de îngrășare efecte de aportul de glucide.

Studiile arată că consumul de ceai Oolong în timpul sau după o mare de colesterol masă a fost demonstrat pentru a reduce aportul de conținutul de grăsime în sânge.

Etichete: kwan yin, ceai verde chinezesc, pu erh ceai ulei, manual praștie, ceai, ceai chinezesc tie guan yin, tie guan yin, staniu cutie de ceai, pahar de ceai de vase, pliculețul de ceai.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ANCHENG
  • Material: Ceramica

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon