Easterm 11 Drăguț Flori de Cires Sclipici Caz Pentru iPhone 11 12 Cazul Mini Pro X XR XS Max 7 8 Plus Sclipici Lichid nisipuri Mișcătoare Acoperi

  • 24.90lei
  • 23.40lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Easterm 12 Drăguț Flori de Cires Inima Nisip Telefon Caz Pentru iPhone 11 Pro Max X XR XS Max 7 8 Plus Sclipici Lichid nisipuri Mișcătoare Acoperi

Despre acest articol

Lichidul este Protecția Mediului ULEI, care este inofensiv pentru pielea noastra.

[De Înaltă Calitate TPU Material ] iPhone 12/ 12 Pro sclipici caz este moale și ușor, va fi ușor pentru instalare și dezinstalare, ceea ce este sigur și protector, dedicat pentru telefonul perfect.

[Accesa Toate Butoanele sau Porturi cu Ușurință] Precise decupaje și design subțire vă permit să maximizeze funcționalitatea iPhone-ul 12/ 12 Pro.Acesta susține, de asemenea, de încărcare fără fir, fără a lua de pe telefon caz.

[Lichid de Caz pentru iPhone 12/ 12 Pro] Acest sclipici lichid cazul în care telefonul face bling paiete romb se miște liber, la fel ca stelele plutind în apă, va nu numai frumoase, dar, de asemenea, aduce mult mai distractiv pentru tine.

[Fantastic Sclipici Darul de a Exprima Dragostea] Perfect ca un cadou pentru familia ta, prietenii și iubitul de ziua ei sau de vacanță.Ea va place.Caka iPhone 12/ 12 Pro sclipici caz, va fi cea mai buna alegere.

COMPATIBILITATE: Pentru iPhone X/XS,iPhone 7 Plus,iPhone 12,iPhone 8Plus,iPhone 11,iPhone 11 Pro ,iPhone 8,iPhone 7,iPhone 11 Pro Max,iPhone 12 Pro ,iPhone 12 Mini,iPhone 12 Pro Max,Huawei P20,P30 ,P30 Pro,P40 ,P40 Pro ,Samsung S9,S9 Plus,S10 ,S10 Lite ,S10 Plus

Descriere Produs

Easterm Capacul Telefonului.Telefonul Tau Merita Mai Mult.

Dă telefonul un upgrade la Clasa Întâi și a vedea de ce peste 9.3 milioane de clienți din întreaga lume aleg Easterm să-și țină telefoanele protejate.

Cazurile noastre au devenit un favorit al femeilor peste tot în lume din cauza lor sofisticate de design și calitate de top-notch.Dacă sunteți un iubitor de toate lucrurile girly, strălucitoare, și plin de farmec, sau dacă luminos, energic culorile sunt mai mult pe stilul tău - știm Easterm are un caz vei iubi.

Ce face Prima Clasa de diferite?

Oglindă ca să strălucească face fiecare culoare pop

Elegant curbate sublinia că se simte foarte bună de a organiza și oferă un plus de protecție boost la colțuri (în cazul în care telefonul are nevoie de ea cel mai mult!)

Vrac scăzut, de înaltă moda: Durabil, cu mai multe straturi de protecție scădere într-un mod simplu, elegant design dintr-o bucata

Unic opțiuni decât orice alt brand pentru cei care doresc să stea afară din mulțime

Imagini

Detalii De Ambalare

· Tip unitate: bucata

· Pachetul Greutate: 0.045 kg

Pachetul Dimensiune: 18cm x 9cm x 3cm (7.09 în x 3.55 in x 1.18 in)

Observație : Pleaes Acorde o Atenție La DIMENSIUNE/CULOARE/MODEL Înainte de a Plasa Comanda

Aminti călduros: verificați lista de comanda, dimensiunea, culoarea, cantitatea, produs de stil, posta adresa , detalii de contact, Rusia Clienți vă Rugăm să Lăsați-ne Numele Tău Complet Și Fiscale Etc.

Plata

1. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

2. 2. Vom accepta PayPal, card de Credit,WesternUnion.

Transport

1. Vom trimite elementul A. S. A. P .De obicei, în 1-3 zile de la primirea de plată.Și am expediat doar pe adresa lasata de tine pe www.citygroupromania.ro.Vom scrie numărul de urmărire după trimiterea.

2. Diferite metode de transport lua diferite de timp pentru tine pentru a obține bunuri, astfel încât înainte de a alege metoda de transport maritim, vă rugăm să observați timpul de expediere este nevoie.

3. Orice import, impozite și Taxe vamale taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Politica De Returnare

Dacă aveți orice probleme cu produsul primit, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce elementul a primit.Dacă nu primiți elementele termen de 60 de zile,sau orice probleme cu produsele noastre există cu adevărat, un schimb sau o rambursare este disponibil.Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite articole înapoi !

Feedback-ul

Feedback-ul este foarte important pentru noi.Odată ce ați primit Coletul, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa feedback-ul pentru a ne informa că sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Feedback-ul pozitiv ne va ajuta să îmbunătăți produsele și serviciile noastre.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere pentru a ajuta în primul rând.Vom face tot posibilul pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru orice probleme.

Alte Servicii

Picătură de transport maritim și en-gros de acceptabil.Toate întrebările vor primi răspuns în termen de 24 de ore.Numărul piesei va fi dat după livrarea la timp!

Etichete: xr bani.


  • Nume De Brand: Easterm
  • Compatibil Marca: APPLE
  • Material: TPU
  • Culoare: Ca imagine
  • Origine: NC(de Origine)
  • Design: Desene animate
  • Caracteristici: cu cheie lanț acoperi
  • Tip: Pe jumătate înfășurat Caz
  • Stil: Sclipici Lichid Caz

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon