90Pcs două Fețe Colorate de Hârtie Origami și 30 de Proiecte Origami Broșură de Instrucțiuni pentru DIY Arts & Crafts pentru Copii și adulți Cadou

  • 35.64lei
  • 28.86lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere Produs

[Colorate de Hârtie Origami Kit] Noastre de înaltă calitate pătrat origami foi veni cu 90 foaie față-verso origami pliere ziare,Dimensiune: 14 x 14 cm.Este perfect pentru școală lecții de origami,proiecte mari sau incepator formare.

[Carte de instrucțiuni] 30 Origami Proiecte cu ușor de urmat,pas cu pas ilustrare.Copiii vor avea un sentiment de împlinire și de încredere,este de mare ajutor pentru copii și părinți împreună pentru a face un origami de artizanat.

[30 Diferite Origami Modele Noastre de hârtie origami set 30 modele naturale .Toate documentele sunt tipărite în culori de coordonare pe verso pentru a oferi punct de vedere estetic combinații în modele origami.

[Autocolante si Sac de Depozitare] produsul Nostru conține o analiză detaliată autocolant și sac de depozitare,puteți adăuga autocolante distractive pentru modelul terminat-pentru a face ochii și nasul.Sac de depozitare este convenabil pentru stocarea instrucțiunilor de carte și neutilizate origami.

[DIY Arte și Meșteșuguri] cadou Minunat pentru copii si adulti care se bucura de a face meserii și proiecte de artă.Origami pliere este, de asemenea, o modalitate foarte bună pentru părinți de a petrece timp de calitate cu copiii fără a fi nevoie pentru orice obiect gadget high-tech.Te exprimi în moduri creative si imaginative cu acest joc distractiv și plină de satisfacții hobby!

[30 Diferite Origami Modele]

(1) 30 de Origami Modele,Inclusiv 20 de cer înstelat modele și 10 foto natură modele.

(2) Cu 3 buc fiecare design,un total de 90 de foi.

(3)Toate documentele sunt tipărite în culori de coordonare pe verso pentru a oferi punct de vedere estetic combinații în modele origami.

33 Pagina De Ghidare Carte Pentru Incepatori

(1)va oferi cu 30 de diferite modelări de a învăța,puteți urmări origami cartea pas-cu-pas-pas-cu-pas instrucțiuni.Origami tutorialele sunt foarte bune pentru copii și începători.

(2)în Conformitate cu nostru de ghidare carte,puteți face diverse obiecte cu utilizarea nostru de Hârtie Origami .se poate dezvolta creierul prin impunerea utilizării de coordonare și aptitudini organizatorice.

(3) La data de proiect, aveți posibilitatea să partajați multe idei și arată creativitatea pentru profesori, părinți ,prieteni.În principal abilitățile în stimularea Imaginației, coordonarea mana-ochi, de concentrare, și multe altele.

Cum să utilizați directoare carte?

Fiecare origami au numărul relativ și numele, și puteți găsi același număr de pagină în partea de ghidare a rezerva și de a începe pentru a crea ambarcațiunile de dumneavoastră.

Sfaturi Despre Autocolante Și Pungi De Depozitare

Puteți adăuga autocolante distractive pentru modelul terminat—pentru a face ochii și nasul.

Sac de depozitare este convenabil pentru stocarea instrucțiunilor de carte și neutilizate origami.

Proiecte De Artă

E amuzant.Te exprimi în moduri creative si imaginative cu acest joc distractiv și plină de satisfacții hobby !

Cadouri

Cadou minunat pentru copii si adulti care se bucura de a face meserii și proiecte de artă,e.g.de naștere , de Crăciun , Halloween , școală de cadouri.

Decoratiuni

Fii creativ, acesta va fi un decor minunat.Le puteți decora în cazul în care aveți nevoie.e.g.Camere, Ferestre, pomi de Crăciun, etc

Etichete: folie de hârtie, origami, a5 notebook, pistol de lipit sta, hârtie album, scrapbooking hârtie pachete de folie, color paper, material șervețele de hârtie, folie decal pentru unghii, ambarcațiuni de hârtie.


  • Model: 10 rainbow, 10 fruit, 10 solid color patterns
  • Hârtie Origami: 90 Pcs Double Sided Origami Paper
  • Model Dimensiune: 14*14 cm
  • Carte De Instrucțiuni: 30 Origami Projects
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: Da
  • Material: Hârtie
  • Arte Și Meserii DIY: Great gift for kids and adults
  • Numărul De Model: JC-ZZRA

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon