Terminat R2R Decodor AD1865R NOS Dublu Paralel DAC Decodor

  • 716.17lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Terminat R2R Decodor AD1865R NOS dublu paralel DAC decodor

Lucrări de tensiune: AC115V sau AC230V pentru a alege

Dimensiuni externe: latime 210mm Inaltime 50mm Adancime 195mm

greutate de aproximativ 2kg de Intrare: COAXIAL de Ieșire: Analogic stereo semnal audio

Semnalul primit chip: ak4118

Modulul de alimentare: adoptă CCC zgomot redus voltage regulator module importate din Japonia

la opamp implicit este 4buc JRC5532DD.cu placat cu aur, op amp prize.permite utilizatorului pentru a schimba în mod liber op amp, oferind utilizatorului o experiență mai mult cu un bun operaționale sunet.

Semnal suport format: coaxial suport format pcm, până la 24 de biți 192khz.I2S sprijină Philips I2S, xmos interface, interfață italiană, etc., Modul Bluetooth cu I2S de ieșire, trebuie doar să se conecteze BCK LRCK DATE trei pini.

Decodor bord parametrii tehnici: Dual AD1865R compus din mono arhitectura, alege chip interne op-amp.Iesire de curent externă a IV-a a circuitului, și lpf circuit, cu precizie de zgomot cutoff tehnologie pentru a limita în afara benzii de zgomot, cu o culoare foarte inchisa sunet de fundal, utilizați nos mod de a accesa semnale digitale, cu originalul gust original și complet pentru a restaura sunetul Hotărîre aruncând filtru extern cip, în plus față de mare-reducere de sunet, reduce costul de proiectare.

În plus, parametrii de tuning sunt repetate de mai multe ori pentru a face sunetul mai aproape cu disc de vinil stil, și de joasă frecvență este puternic, sunetul nu se pierde decât TDA1541 PCM63 dublu de decodare.

Notă: Implicit nu include cablul de alimentare c.

.dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay,hr+*>span.ebay{display:none;} .dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay,hr+*>span.ebay{display:none;}

Etichete: digital audio converti, dac diy, audio dac, r2r, fx audio, dac, r2r xlr dac, dsd placa de sunet, telecomanda pentru receiver yamaha, pi sunet.


  • Nume De Brand: GZLOZONE
  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE
  • Canale: 2 (2.0)
  • Numărul De Model: C7-27
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Da

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon