Ulei De Stropire Grăsimea De Acoperire Stropi De Garda De Ecran Ulei De Stropire Plasă Din Oțel Inoxidabil Capac Instrumente De Bucatarie Pentru Tigaie

  • 24.82lei
  • 14.91lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Ulei de Stropire Grăsimea de Acoperire Stropi de Garda de Ecran Ulei de Stropire Plasă din Oțel Inoxidabil Capac Instrumente de Bucatarie pentru Tigaie

Puncte: 1、mai Multe Funcții: Acest cost-eficiente bucătărie stropi screen guard dispozitiv poate oferi cu cea mai mare valoare!Stropi garda de ecran poate fi utilizat în toate tipurile de oale, tigăi, folosit ca un mic tigaie capac, sau oala mare splash-dovada capacul.Nu mai este nevoie pentru a scoate mari tigaie de fier scuturi pentru misiuni mari!Indiferent de situație, veți obține o mai mare flexibilitate!

2、Utilizarea Versatil: din Cauza lor versatil utilizat, va fi, de asemenea, încrezător că aceste stropit ecran de protecție va servi, în același timp!Ele pot fi de asemenea utilizate ca filtre, vapoare sau chiar răcire rafturi.În toate etapele de gătit, această combinație incredibilă va ajuta procesul de gătit și de a face viața mai ușoară!Deci, stai jos și bucurați-vă de alimentare cu familia ta mai repede decât înainte!

3、Mare de Protecție: nimeni Nu vrea să fie stropit sau ars de ulei fierbinte sau alte lichide, mai ales atunci când există copii în jurul valorii de tine.Acest ulei-dovada capac tigaie pot proteja pe tine și pe cei dragi, și poate preveni, de asemenea, grăsime pentru a vă ajuta să țineți pe aragaz și pereții de bucătărie curat.

4、Păstrați-Vă în Siguranță: atunci Când se prăjește bacon, ceapa, carne de pui sau orice altceva, cadă cu unsoare și ulei va zbura din tigaie, face lucruri foarte murdar, iar pielea ta sau chiar ochii tăi pot fi arse.Utilizați nostru capcana apărătoarea pentru curățarea și siguranță.Acest scut previne aproape 100% de stropi și ceață, în timp ce permite aburului să scape în timpul de gătit.Foarte potrivit pentru prăjire, wok, etc.

5、Ușor de Curățat: durabil din oțel inoxidabil cu structură înseamnă că ne tigaie capac friteuza ecran poate rezista la caldura pe termen lung și abuz și de a absorbi sos de soia și grăsime.Heavy-duty materiale fără BPA, și garda de ecran nu va rugini, se estompeze sau warp.Ușor de curățat și în mașina de spălat vase în condiții de siguranță.

Descriere:

Multi-scop: Folosit ca un filtru pentru paste, legume, găluște, tocanite, etc. De asemenea, puteți folosi ca un grătar pentru prăjituri, pâine, prăjituri, etc.

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: aproximativ 25cm/9.84 inch

Lista De Ambalare:

1 * Ulei De Stropire Acoperi

Etichete: arb, inoxidabil, strecuratoare, grăniceri, bucătărie filtrului de ulei, folie de aluminiu aragaz, ulei vas strecuratoare, camera capcana, monitor de ritm cardiac smartwatch, spalatorie auto de înaltă presiune a pompei de apă, britanic de paza.


  • Tip: Colanders & Filtre
  • Caracteristică: Aprovizionat, Eco-Friendly
  • Certificare: CIQ
  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil
  • Numărul De Model: /

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon