FABRICAT ÎN JAPONIA OLFA Cablu de sârmă, cuțit și SK-4 Lama SKB-2/5B Auto-retragere lamă de Cuțit

  • 56.63lei
  • 50.96lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

OLFA a-4 Standard Datoria Cutter Anti-Alunecare de cauciuc prindere multifuncțională model.NOUL Auto-retragere lamă de Cuțit Auto-retragere lamă de Cuțit caracteristici puternice arc de revenire, grosime lama din oțel inoxidabil canal și mâner ergonomic.Elimina leziuni în timp ce munca de tăiere.Adăpostește atât dreapta - și stângaci utilizatori.Instrumente requird pentru lama de înlocuire.

În 1956 Domnul Y. Okada, fondatorul OLFA CORPORATION, a inventat primul din lume SNAP-PE LAMA de CUTTER.Inspirația pentru acest incredibil ideea a venit de la ruperea segmentelor de batoane de ciocolată și analiza fixați marginile de sticlă spartă.Această invenție unică a devenit, la nivel mondial cel mai bun vanzator și este frecvent menționată ca un CUTTER OLFA.Lungimea, lățimea și unghiul de lama, stabilit de către Domnul Y. Okada, a devenit standardul mondial pentru snap-pe lama.Prin prezenta să vedem povestea nașterii cutter OLFA.

Etichete: apăsați prym, cutit olfa, set prym, harajuku, tricou, cutter cuțit, grătar gheara de urs, led lenser, inch prym, cutter olfa.


  • Origine: DE(Origine)
  • Numărul De Model: OLFA PRYM

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon