1buc Universal Activat de Carbon, Spumă Burete Filtru de Aer Foaie Pad 1mx1m HEPA Purificatoare de Aer Accesorii Purificator Filtru Textil

  • 72.78lei
  • 43.68lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Informații Despre Produs:

Caietul de sarcini

Material: Fibra De Mătase

Culoare: Negru

Grosime: 5 mm(0,20 in), 10 mm(0.39)

Dimensiuni 1: 100 x 100 x 0,5 cm / 39.37 x 39.37 x 0,20 in

Dimensiuni: 2: 100 x 100 x 1 cm / 39.37 x 39.37 x 0.39 in

CARACTERISTICI

Special conceput pentru a purifica aerul.

Un accesoriu mare pentru viața de zi cu zi.

Eficiente de adsorbție de diverse deșeuri industriale de gaze.

Puteți reduce dimensiunea pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

PACHETUL INCLUS

1 x Filtru de Aer Foaie

Instrucțiunea nu este inclus.Sper că o zi bună!

Produsul Arata:

Livrare:

1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: filtru hepa, hayabusa roata, material hepa, filtru de aer foaie, filtru de carbon, hepa electric, filtru de aer, aer filtru de carbon, granulan filtru de carbon, filtru de carbon gatera, carbon activat plante.


  • Nume De Brand: becornce
  • Numărul De Model: SKUH30640
  • Tip: Purificator De Aer Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon