Universal Motocicleta Acoperi în aer liber UV Protector de Ploaie Praf Motocicleta Acoperire pentru Scuter Impermeabil Biciclete cu Motor Acoperă

  • 35.64lei
  • 24.23lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

Motor Acoperă

Protejeaza motocicleta de ploaie, zăpadă, praf și murdărie, raze UV, etc. Impermeabil, rezistent la praf, protecție solară funcție.Moale, potrivit pentru toate tipurile de motociclete.

Depozitare Ușoară

Cu elastic jos în partea din față și părțile din spate pentru o utilizare rapidă și facilă.Poate fi pliat atunci când nu este în uz.Ușor, ușor de transportat.

Material Bun

Textura este moale și potrivit pentru toate tipurile de motociclete.Utilizarea de ultra-subtiri, rezistente la radiatii tesatura, pliere-l complet, nu ocupă spațiu, destul de convenabil.

Detaliu De Prelucrare

Cusaturi duble, ceea ce face acopere mai durabil decât o singură linie de coasere.Cu vânt catarama design în roata din față.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Motor Acoperă

Material: 190T criptare pânză

Culoare: Negru

Cantitate:1 buc

Element Dimensiune: M/L/XL/XXL

Pachet:

1*Motor Acoperă

Etichete: rezistent la apa motocicleta reutilizabile, fan shop, bicicleta de acoperire rezistent la apa, electr scuter, motocicleta husa de ploaie, 49cc scuterul, moto fork acoperi, motocicleta acoperi xl, motocicleta suport pentru picioare acoperi, acoperi scuter.


  • Tip De Material: 190T criptare pânză
  • Nume De Brand: ALLOMN
  • Element De Lungime: 10

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon