Personaliza Personalizate Părinții Mei îmi iau un Om! Anunțul sarcinii câine bandană semn copil boho rustic crema tonuri de pământ

  • 133.24lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Manual

Material: 100% bumbac

Adauga GRATUIT personalizare a bandană.

Ai o veste mare pentru a anunța, un câine drăguț și doriți un mod special de a împărtăși această veste fericită?Să prietenii și familia știu vestea cea mare cu un complet unic, personalizat bandană pentru foarte iubit câine pentru a purta.

Putem personaliza bandană oricum doriți.În personalizare cutie, să ne spui de ce ai dori.Dacă aveți orice întrebări sau cereri speciale, trimite-ne o discuție și vom face noastre cele mai bune pentru a face viziunea ta se întâmple!

Acest caine bandană este bine făcut și ușor de purtat.Acesta este fabricat cu tesatura de înaltă calitate și robust manual de construcție pentru prietenul tău cel mai bun de a se bucura.De calitate se potrivesc cu o varietate de dimensiuni, care regla de rulare bandană 1-2x sau leagă colțurile bine sau vag.Aceasta bandana este, de asemenea, reversibile, cu o față cu dumneavoastră personalizate formularea și cealaltă simplu.

Ne imprima cuvintele cu căldură apăsați pe vinil și se aplică-l cu o căldură mașină de presă.L deține până bine în spălare.Ne-am spălat câinele nostru e bandane multe ori și modul de redactare a stat pe mare pentru anul în valoare de utilizare.

Echipa noastră mașină de mână coase, imprimate, pachete, precum și navele la fiecare articol facut la comanda.

De calitate se potrivesc de dimensionare:

XS - gât dimensiunea de 8"-12"

Ex.Chihuahua (de asemenea, pisica sau iepure)

Mic - gât dimensiune 12"-15"

Ex.Beagle, terrier

Mediu - gât dimensiune 15"-18"

Ex.Cocker Spaniel

Mare - gât dimensiune 19"-23"

Ex.Golden retriever, Ciobanesc German, doodles, husky și laboratoare

XL - gât dimensiune 23"-25"

Ex.St.Bernard, Bull Mastiff

---CUM DE A COMANDA----

Pentru a plasa o comandă, vă rugăm să pur și simplu urmați pașii de mai jos.

Pasul 1, pentru a Alege cantitatea de care aveți nevoie

Pasul 2.Faceți clic pe butonul"cumpara acum"

Pasul 3, Veți vedea o casetă de a lăsa o notă pentru mine acum.Vă rugăm să scrie data sau nume sau un scurt text pe care doriți în vânzător notă.Acceptam diferite limbi în afară de engleză.Dacă nu știți cum să lase mesaje în vânzător notă, doar trimite mesaje de la noi imediat după plată.

Pasul 4: plata efectiva a comenzii.

Etichete: crăciun anunțul sarcinii, sarcina anunțuri, femeile anunțul sarcinii, feriți-vă de câine semn, pandantiv lume, negru bulldog englez, cutie anunțul sarcinii, semn, anunțul sarcinii nivelat, 2 anunțul sarcinii.


  • Material: 100% Bumbac
  • Tip De Element: Bandaj Triunghiular
  • Setați Tipul: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Câini

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon