Femei Student Uniformă cu Fata Cravată în Carouri Fusta Mini Exotice Costume de Cosplay, jocuri de Rol Cheii Sexy Fete de Liceu Lenjerie

  • 62.75lei
  • 43.93lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Pachetul Include: Top+Fusta+Arc+T Tigăi

Sfaturi:

Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

Vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

1 inch=2.54 cm

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.Vă mulțumesc!

Transport:

1. Elementele sunt expediate numai după ce PLATA este primită.

2. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.

3. Produsele noastre vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare, dacă banii este aprobat.

4. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în fiecare coountries, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

5. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

6. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom da cumpărător o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Vom menține un standard înalt de excelent și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!feedback-ul estefoarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Deci, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Etichete: japoneze lenjerie de magazine, marinar scoala fata lenjerie intima, nature play, fecioara lolita cosplay, jen erotic costume, dimensiunea roleplay costum, lenjerie fusta sexy, uniformă școlară, sexy anime cosplay costum pisica, scolarita.


  • Type2: Kwaii Transparent Lolita
  • Obscene Imagine: No
  • Pachetul include: top+fusta+arc+t tigăi
  • Tip: Elev Marinar Uniformă
  • type1: Papion Fata Plisata Fusta Mini Tinuta
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sugestiv Sexual: No
  • Nume De Brand: SFBBCLOZ
  • Tip De Element: Student Uniformă

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon