28 Buc Ambarcațiuni Plivitul Setul de Unelte de Bază Ambarcațiuni de Vinil Instrumente pentru Plivitul Silueta HTV Camee Litere

  • 91.56lei
  • 63.16lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bullet Point:

Ceea ce Veți Obține: Inclusiv 3 * metal Argintiu croseta (sonda, 7-în formă de sondă, sapa tip croseta), 3 * Orange racleta, 1 * triunghi albastru farfurie, 1 * culoarea Lemnului punct de gaurit stilou, 2 * Negru racleta, 2 * Negru pensete, 1 * Lemn de culoare sulă, 1 * cuțit de Argint (10 lame), 1 * Argint foarfece curbe, 1 * 20 cm riglă de oțel, 1 * A5 gravură bord, 1 * Negru A5 document sac .Seturi Complete pentru ambarcațiuni plivitul iubitorii de utilizare.

Instrument precis: Special concepute pentru a adăuga un conducător pentru a se asigura că sunt corecte și ușor de măsurat.Foarte potrivit pentru incepatori, amatori sau profesioniști.

Multi-scop Ambarcațiuni de Vinil Tool Kit: de Bază, instrumente de ambarcațiuni sunt potrivite pentru auto-adeziv vinil, meserii de hârtie, de cusut, de închiriere, siluete, relief și meserii de bază.Și foarte potrivit pentru a folosi ca anti-matreata agent, propolis remover, scrapbooking, sculptură de ceară, ceară de testare, intretinere, broderie, cardare, carte face, carte face, ambarcațiunile de selecție, strasuri, etc.

Sculptură Cutter cu Lama Ascuțită: Sculptură cutter cu mâner din aluminiu, ușor de utilizat și mai flexibil.Lama este confectionata din SK2, care este foarte ascuțite și durabil.Lama de sculptură cutter poate fi eliminat și înlocuit.Lama poate fi ajustată prin rotirea mânerului.

Vine Cu Un Negru cu Fermoar Geanta: Aceste ambarcațiuni plivitul instrumente sunt situate într-o pungă cu fermoar pentru transport ușor și depozitare.Și această pungă cu fermoar pot fi refolosite și curățate de mai multe ori.Dacă rudele și prietenii sunt plivitul entuziaști, este cadoul perfect pentru plivitul entuziaști.

Descriere:

Lama de cuțit poate fi eliminat și înlocuit.Etanșeitatea lama poate fi ajustată prin rotirea mânerului.

Spatula este folosit pentru a ridica imaginea de tăiere mat.

Un desen stilou folosit pentru a crea puncte, caracteristici și detalii în umed tonuri.

Foarfecele au fost modernizate la 2mm grosime otel inoxidabil folosind cea mai recentă tehnologie pentru claritate.Vârful foarfeca este convexă, care este foarte convenabil de a folosi.

Erbicidul cu precizie poate elimina și de a reține de vinil.

Penseta sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care sunt confortabile și ușor de a alege din vinil de reziduuri.

Vine cu un fermoar geanta pentru transport ușor și depozitare.Acesta este un cadou perfect pentru prieteni carora le place vinil proiecte, gravura, pictura si alte modele.

Acesta poate fi folosit ca un anti-matreata agent, intepatura de albina remover, scrapbooking, sculptură de ceară, ceară de testare, intretinere, broderie, cardare, artizanat, pietre și mai multe produse.

Caietul de sarcini:

Culoare: Multicolor

Material: Metal

Pachetul Inclus:

3 * metal Argintiu croseta (sonda, 7-în formă de sondă, sapa tip croseta)

3 * Orange racleta

1 * triunghi Albastru placa

1 * culoarea Lemnului punct de gaurit pen

2 * Negru racleta

2 * Negru pensete

1 * din Lemn de culoare sulă

1 * cuțit de Argint (10 lame)

1 * Argint foarfece curbe

1 * 20 cm riglă de oțel

1 * A5 Gravură bord

1 * Negru A5 document sac

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual.

Etichete: s905x4, vintage cameo silueta, instrument de lucru manual, încălțăminte instrumente piele, btv 9, camee vintage, polizor iarba, HTV, mac seturi de scule, cricut vinil.


  • Numărul De Model: Set
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: MENTAL

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon