Metal Magnetic Caz Pentru Xiaomi Redmi Note 10 9 9A 9C 9 9M K40 8 8T 8A 7 Poco M3 X3 NFC 10T Pro Dublă față-Verso Sticla Caz

  • 86.61lei
  • 21.65lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Dragi clienti si prieteni, acest produs are 5 culori pentru tine de a alege de la.Vă rugăm să rețineți culoarea de care aveți nevoie sau cere personalului de serviciu pentru clienți, atunci când plasarea unei comenzi.Vă mulțumesc! !

Pașii pentru utilizare; 1; Scoateți partea din față, spate și protecție internă film de telefon caz. 2; Scoateți original protector de ecran de telefon. 3; nu atingeți interiorul amprentei gaura cu mâinile.În caz contrar amprenta nu va funcționa. 4; Șterge original amprente de telefon, instala caz de telefon, și apoi re-înregistra amprenta pentru a debloca. 5; Acolo este o folie de protectie din amprenta gaura care trebuie să fie eliminate, dar vă rugăm să rețineți [nu atingeți interiorul amprentei gaura de pe ecran, aveți nevoie pentru a curăța ecranul telefonului înainte de instalare.Pentru că în interiorul amprentei gaura este lipicios] Atinge interiorul amprentei gaura va invalida amprentă când deblocarea. 6; Există un ecran tactil debugger în setările telefonului pentru a depana sensibilitatea touch screen. 7; sensibilitatea coajă de telefon mobil touch screen cu siguranță nu este la fel de bun ca ecranul telefonului mobil. 8; Când instalarea caz de telefon, vă rugăm să acorde o atenție pentru a stabili dacă butoanele laterale interne și benzi din material plastic sunt lipite.Se pot deplasa în sus, în jos, la stânga și la dreapta.Apăsați ușor atunci când nu este sigilat. 9; În cazul în care telefonul este un pahar de produs sau un produs fragil.Cei care au opinii despre produse fragile, ar trebui să fie precaut atunci când cumpără.Descriere:

1,Transparent, capac sticla show caz telefon original de design care păstrează telefonul aspectul natural.

2,Magnetic adsorbție tehnologia face telefonul moda si de lux.Face telefonul unic într-un partid sau excursie.

3,Fără nici un material care va bloca GPS, Wi-Fi sau semnal de telefonie mobilă.Puteți utiliza telefonul confort cu telefon precise gaura.

Etichete: căști redmi nota 10 pro, reedmi nota 8 pro, mi nota 10, cover x3, case poco x3 nfc, pocos x3 nfc case, bmw m5 aripa, redmi notă 9t caz, xiaomi poko x3 nfc, xiaiomi redmi nota 10 caz.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: HAIMAITONG
  • Design: Simplu, Transparent
  • Tip: Bara
  • Compatibil Marca: xiaomi
  • Caracteristici: Față-Verso Sticla Caz

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon