Vintage Amber C35L Estompat 2W 4W 6W 8W Led Lumanare E14/E12 Retro Lumânare Becurilor cu Filament Lămpi Pentru 110V 220V Candelabru de Iluminat

  • 12.70lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Clorndson Oficial Parametri:

Estompat: Da Material: Ultra-subțire de Cristal, Sticlă Clară cu Înaltă Transmisie, Mercur-free Voltaj: AC110V/ 220V AC de Viata: 30000 ore Lumen: 200 LM /400 LM /600 LM Temperatura de Culoare: Alb Cald/ Alb Rece Aplicare: E14/E12 șurub bazate pe bec, utilizate pe scară largă în Bistro Lumini, Corturi Mari, Decorative, Nunta, Lumini Decorative, Fire de Lumină, Comerciale, Siruri luminoase, Candelabre și Corpuri Ornamentale.Putere: 2 W / 4 W / 6 W Becuri de Bază : E12/ E14 FCC, CE, RoHs Certificare Dimensiuni (LxH): 110 X 35 mm Instalare: ar Putea fi cu ușurință montate pentru a înlocui ordinare becuri de Economisire a Energiei.Pachet: Veți primi bec ambalate într-profesionale cutii de ambalaj.Pentru a proteja bulbii, vom folosi un balon folie pentru ambalaj interior.

Motive pentru Achiziționarea Produselor Noastre

1) TOATE SCOP BEC: Inspirat de stilul lui Thomas Edison becuri, aceste estompat de epocă becurilor cu filament au o ademenitoare epocă înfășurare în colivie de veveriță cu filament de design care le face mai versatil decât cel de Tip standard Un bec. 2) se POTRIVEȘTE STANDARD de ACASĂ de ILUMINAT PRIZE: Ele se potrivesc în nici o E14/E12 bază șurub ceea ce înseamnă că acestea se potrivesc standard de acasă de iluminat, prize, precum și orice pandantiv corpuri de iluminat și sconces perete, comerciale șir de lumini, ventilator de tavan, lămpi, candelabre etc care folosesc un E14/E12 soclu. 3)PREMIUM VINTAGE AMBIANTA: Adăugați un elegant, istoric atingeți pentru casa ta cu aceste stil antic becuri Edison.Luminile calde de acest joc clasic de Thomas Edison becuri redobandeste zilele glorioase ale antichității.Aceste meticulos artizanale bec Edison oferă o ambianță clasică pentru orice spațiu.Transforma orice dispozitiv de lumină într-o clipă bucată conversație. 4)CAIETUL de sarcini PENTRU BECURI: AC 100-265 Volți, Mediu de bază (E14), 130 lumeni /w ceramice led filament bec evaluat la 30000 de ore de viață și a oferit o mult mai luminos și mai util de lumină (de asemenea, poate fi estompat prin comutatorul de atenuare a iluminării, dar comutatorului de atenuare nu sunt incluse). 5)100% SATISFACȚIE de GARANTARE: 100% Satisfacție de Garantare!Dacă becuri sparte sau deteriorate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la detaliile comenzii si vom returna sau nava de becuri de schimb pentru tine.

Despre Shippment

1. Comenzile procesate în termen de 5 zile lucrătoare după verificarea plății.( nu sunt incluse vacanta sau week-end ). 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. 3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 4. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. 5. Toate produsele de pe www.citygroupromania.ro sunt garantate pentru a fi livrate în termen de 60 de zile (90 de zile pentru livrările către Brazilia).ești protejat dacă nu vei primi comanda la timp.

Returnare Și Rambursare

1. Atunci când primiți un produs care a fost cumpărat și plătit pentru la magazinul nostru, și veți găsi că nu este descris sau este de o calitate scăzută, ne poti contacta pentru a rezolva aceste probleme. 2. Veți primi o rambursare completă în cazul în care comanda nu ajunge în Garanta timpul de livrare promis de către vânzător. 3. Returnează acceptat dacă produsul nu corespunde descrierii, cumpărătorul plătește taxă de retur.Sau păstra poziția și a obține o rambursare parțială.

Despre Garanție

A. Cu piața Internă Revine veți obține o suplimentare de 15 de zile, pe partea de sus a ordinea data de finalizare, pentru a decide dacă doriți să păstrați sau să-l returna.dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați pentru ajutor.B. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv).C.Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să confirmați primirea și să dea o revizuire de 5 stele.Feedback-ul cu poze va fi apreciat. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu,se va rezolva problema. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să lăsați feedback-ul negativ.Noi vă va oferi cele mai bune soluții.

Etichete: e 14 perete, decor retro, cyan led, bec led e14, bec led, bec led g 220v, bec led retro, e14, e12 led bulb 220v 2w, 1W LED.


  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Chip de LED-uri Model: 1W de Mare Putere
  • Flux Luminos: 500 - 999 de Lumeni
  • Tensiune: 110V 220V
  • Puterea De Toleranță: 1%
  • Forma: FLACĂRA
  • Bec Led Tip: Bec Lumanare
  • Lungime: 110mm
  • Ocazie: camera de zi
  • Temperatura de culoare: Alb cald (2700-3500K)
  • Medie de Viață (ore): 30000
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Becuri cu LED-uri
  • Tipul De Bază: e14
  • Certificare: CCC, CE, CQC, EMC, FCC, GS, LVD, PSE, ROHS, ASA, UL, SASO
  • Chip de LED-uri de Brand: Edison
  • Nume De Brand: CLORNDSON
  • Fascicul De Unghi(°): 360°

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon