24 de Culori DIY Îmbrăcăminte Graffiti Material Textil Vopsea Vopsea pentru Copii Set Multicolor Tie-Dye Pigment Kit de Artizanat Arta Acces

  • 39.76lei
  • 16.32lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

24 de Culori DIY Îmbrăcăminte Graffiti Material Textil Vopsea Vopsea pentru Copii Set Multicolor Tie-Dye Pigment Kit de Artizanat Arta Acces

Descriere:

1. Completați Tie-Dye Kit: copii vopsea set contine tot ce ai nevoie: 4 tie-dye culori, 10 benzi de cauciuc, 10 mănuși.

2. Tie-Dye în 4 Culori Populare: Fiecare este un artizan.Noastră tie-dye kit-ul poate fi activat doar prin adăugarea de apă.Crea modele vibrante pentru cămăși și țesături.

3. Cald Recomandare: este recomandat să utilizați materiale naturale cum ar fi bumbacul, pentru că aceste materiale pot arăta culorile noastre.Fiecare sticla are o eticheta de culoare, care vă permite să găsiți rapid culoarea.Chiar dacă sunteți un începător, puteți face un tie-dye proces.

4. Materiale ecologice: Utilizarea de materiale ecologice și să treacă o serie de teste riguroase.Non-toxic, fără gust și eco-friendly.Acest lucru asigură că oameni de toate vârstele se pot vopsi hainele lor într-un mediu sigur.Este recomandat copiilor sub varsta de 6 utilizați acest produs dacă sunt însoțiți de un adult și să se distreze împreună.

5. Tie-Dye domeniu de Aplicare: puteți lega, de asemenea, pe tricouri, hanorace, șosete, rochii, jachete, pantaloni scurți, blugi, jachete, colanti, genti, pantofi, esarfe, perdele, batiste, fețe de perne, etc. Și propriile modele colorate.Ideal pentru activități de tabere, evenimente școlare, petreceri aniversare pentru copii, cadouri de ziua de nastere pentru copii, vara sau iarna petreceri sau alte activități de grup.

Lista De Ambalare:

Pigment Pulbere 5g*24 Culori

Banda De Cauciuc*120

Mănuși (Îngroșat)*10

Șorț De Adult (Model)*2

Presare Duză*2

Față De Masă (Îngroșarea)*1

Manual *1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: vopsea pentru material textil, vopsea, vopsea textil, vopsea tesatura set, fruntea săpun, de colorare a cravată, vopsea acryl, ambarcațiunile de kit, vopsea tesatura, vopsea de sticlă.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Tie Dye Set
  • Suport: Picătură de transport maritim/Wholsale

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon