Termometro Infrarosu Digital Non-contact cu Infraroșu Termometru Montat pe Perete Termometru Inducție Automată Termometru

  • 95.73lei
  • 69.87lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Termometro Infrarosu Digital Non-contact cu Infraroșu Termometru Montat pe Perete Termometru Inducție Automată Termometru

Caracteristici: 1. Rapid Test: termometru cu infraroșu poate măsura cu precizie personale temperatură și citiți rezultatul în termen de o secundă.Dacă temperatura este în limite normale, lumina verde se va aprinde.Dacă temperatura este la nivel de febră sau temperaturi ridicate, lumina roșie se va aprinde și un semnal de alarmă sonor va suna.

2. Non-contact de Funcționare: temperatura corpului în aproximativ 2-4 inch(aproximativ 5.1-10.2 cm) din termometru a fost detectat.Termometrul permite non-contact de testare, care vă ajută să evitați contaminarea încrucișată între testeri și elimină necesitatea pentru personalul medical.

3. Bluetooth și Tehnologie Avansată: Aveți nevoie pentru a descărca o aplicație gratuită pentru a accesa Bluetooth** termometru Nostru include funcționalitatea Bluetooth, care vă permite să vă conectați la termometru și temperatura circuitului de date pentru testare mai multe persoane.Puteți utiliza această caracteristică prin descărcarea de aplicații gratuite de pe App Store sau Google Play și de a urma instrucțiunile însoțitoare.

4. Utilizare Multi-scop: termometrul este potrivit pentru diverse publice sau private locuri: domenii de afaceri, cum ar fi birouri, restaurante, baruri, magazine, transport domenii, cum ar fi stații de tren, intrările de metrou, stații de autobuz, aeroporturi și; locuri publice cum ar fi școli, spitale, muzee ,teatru.Termometrul va face clienții și angajații se simt mai în siguranță, care ajută la atragerea de afaceri în aceste vremuri dificile.

5. Garanție și Instalare Ușoară: Noi oferim 30 de zile banii inapoi-garanție.Dacă nu sunteți complet mulțumit, vă rugăm să ne contactați pentru o întoarcere sau de restituire, și vă vom răspunde în termen de câteva minute!Termometrul este dotat cu simplu instrucțiuni de instalare.Puteți instala termometru folosind cuie, carlige, console sau furnizate față-verso bandă adezivă rezistentă.Termometrul este alimentat de la un built-in baterie reîncărcabilă sau atașat cablu de încărcare USB.

Caietul de sarcini:

Metoda de măsurare: fara contact de pe frunte

Ecran: afișaj digital

Precizie: ±0.2 ° c

Timp de raspuns: 0,5 s

Anormale automat de alarmă: flash și voce

Distanța de măsurare: 5cm ~ 10cm

Alimentare: baterie(18650Li-jon) sau DC5V 1A

Măsurarea temperaturii: 10°C-42°C

Greutate: aproximativ 223g (Fără Baterie)

Dimensiuni: aproximativ 155 x 104 x 84mm/6.10*4.09*3.31 inch

De așteptare: peste două luni

Instalare: cuplat/ dublă față-verso bandă de fixare/ consolă de fixare

Lista De Ambalare:

Termometru *1

Linie De Date*1

Montare Pe Perete Șurub*1

Clip De Hârtie*1

Manual*1

Certificat de Conformitate*1

Perla Bumbac*1

Bandă dublu adezivă*1

Mată Sac*1

Cutie De Interior*1

Culoare Cutie*1

Etichete: non contact thermomet, termometru digital de culoare în aer liber, digital termometru exterior de sârmă, saună termometru digital exterior, thermomet, termometru pentru oameni, termometru copii, contactless thermomete, clinica termometru, voltmetru digital, termometru exterior.


  • Tip De Produs: Termometre
  • Termometru De Utilizare: Baie Termometre
  • Material: Plastic
  • Termometru Tip: DIAL
  • Numărul De Model: termometru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Este Dispozitiv Inteligent: No

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon