Bunuri pentru Adulți Marirea Penisului Crema de Întârziere de Sex Masculin de Timp mai Mare Pula Previne Ejacularea precoce Crema Sexo Gadget-uri 18+

  • 79.07lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

50ml Om Marirea Penisului Maral Gel de Întârziere de Sex Masculin în Timp Crema Penis mai Mare Previne Ejacularea precoce Crema Sexo gadget-uri 18+ Bunuri pentru Adulți

Caracteristici:1. Combinate cu tehnici de masaj, scurta penisului erectie timp și de a face penisul mai greu.2. Ingredientele din produsul pătrunde rapid în penis pentru a hrani penis, ceea ce face penisul mai gros și mai lung.3. Extinde ejaculare timp și de a face viața sexuală dura mai mult.4. Acest produs are funcția de sterilizare și dezinfectare, care poate curăța în mod eficient penisului și de prevenire a bolilor.5. Conține ingrediente naturale, pure, fără orice efecte iritante.Direcții: Produs pentru uz extern.Se aplică gelul pe zona dorită.Dacă este necesar, produsul este ușor de îndepărtat cu apă caldă.Spălați-vă pe mâini cu apa dupa aplicare.

Cum să utilizați:

Curățați zona privată și ștergeți-l curat înainte de utilizare.Aplica extrudat gel de la o zonă privată și se aplică la rădăcini!Masaj timp de 10-15 minute.Nu se spală după finalizare.Se spală în apă caldă timp de 10 minute, apoi se odihnească timp de noapte.Notă: toată Lumea fitness fizice este diferit. 2 sticle de un curs, poate ai nevoie de mai mult, vă rugăm să credem că vom avea o viata sexuala satisfacatoare.

Note:

În scopul de a proteja intimitatea ta,am promisiunea de a trimite produsele în secret într-o condiție, ambalajul va fi o cutie sau o pungă de plastic, fără nici imagini și cuvinte despre sex.

Afișare Produs

FAQ:

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema pentru tine.2. Noi oferim înlocuirea pieselor deteriorate în tranzit. (Gratuit-de-Taxa)3.Te rog nu deschide un litigiu, care va afecta magazinul meu.Contactați-mă și vă va ajuta să rezolve problema.4.Oferim en-Gros și Picătură de Transport maritim.Am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Nici o factură,categorie,marca,promovarea carte din pachet.5.daca vrei mai ieftin preț și trimite pachetul la GuangZhou Sau Tai Wan adresa.Vă rugăm să contactați-mă.Pot să-ți dau cel puțin o reducere de 10%.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Etichete: atac pe titan cupa, pastila de sex, crema de titan, întârziere sex spray, ejacularea precoce creme, gadget de bucătărie, alarg aspect, cool gadget, vibrat, sex shop.


  • dimensiune: 50ml
  • Numărul De Model: titan maral om gel
  • Obscene Imagine: No
  • penis atașament: Adult produse pentru bărbați
  • Jocuri Pentru Adulți: Jucarii Sexuale Pentru Barbati
  • jucarii pentru adults18: penise de extindere
  • Servicii: Transport Gratuit, En-gros, picătură navă
  • Material: Maral gel
  • Sugestiv Sexual: No
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon