Reutilizabile Ceara de albine Folie Alimentară Pânză de Calitate Alimentară Pachet Role Eco-friendly, Non-toxice Sigilate Ceara de albine Folie de plastic Pentru Sandwich Brânză

  • 56.59lei
  • 23.19lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Reutilizabile Ceara de albine Folie Alimentară Pânză de Calitate Alimentară Pachet Role Eco-friendly, Non-toxice Sigilate Ceara de albine Folie de plastic Pentru Sandwich Brânză

Puncte: 1、1.Păstra alimente proaspete: Reutilizabile ceara de albine de ambalare asigură că mâncarea rămâne proaspete mai mult timp.

2、2.Făcut de protecție a mediului bumbac organic, non-toxic, fara gust, non-decolorare, sigilate și depozitate alimente în mod natural.Acesta oferă o alternativă durabilă de plastic-gratuit de depozitare a alimentelor.

3、3.Pot fi tăiate: dimensiunea proaspete-păstrarea pânză este de aproximativ 100*30 cm/39.37*11.81 inci, care poate fi tăiat la dimensiunea dorită și forma în funcție de nevoile dumneavoastră.Se poate sigila containerele, inclusiv sticlă, ceramică, plastic și metal, sticle.

4、4.Multi-scop: Potrivit pentru toate tipurile de alimente, ajuta la protejarea sucuri, produse proaspete, fructe, snacks-uri, brânză și pâine, sandwich-uri, nuci, etc.

5、5.Lavabil și utilizarea continuă: se Spală cu apă rece și o cantitate mică de detergent neutru, ștergeți ușor ceara pânză de bumbac, uscat și să-l utilizați din nou.Aceasta este o perfectă fără deșeuri soluție!

Caracteristici:

1.Păstra alimente proaspete: Reutilizabile ceara de albine de ambalare asigură că mâncarea rămâne proaspete mai mult timp.

2.Făcut de protecție a mediului bumbac organic, non-toxic, fara gust, non-decolorare, sigilate și depozitate alimente în mod natural.Acesta oferă o alternativă durabilă de plastic-gratuit de depozitare a alimentelor.

3.Pot fi tăiate: dimensiunea proaspete-păstrarea pânză este de aproximativ 100*30 cm/39.37*11.81 inci, care poate fi tăiat la dimensiunea dorită și forma în funcție de nevoile dumneavoastră.Se poate sigila containerele, inclusiv sticlă, ceramică, plastic și metal, sticle.

4.Multi-scop: Potrivit pentru toate tipurile de alimente, ajuta la protejarea sucuri, produse proaspete, fructe, snacks-uri, brânză și pâine, sandwich-uri, nuci, etc.

5.Lavabil și utilizarea continuă: se Spală cu apă rece și o cantitate mică de detergent neutru, ștergeți ușor ceara pânză de bumbac, uscat și să-l utilizați din nou.Aceasta este o perfectă fără deșeuri soluție!

Caietul de sarcini:

Nume: Reutilizabile Ceara De Albine Folie Alimentară Pânză

Dimensiune: 30*100 cm/11.81*39.37 cm

Material: bumbac organic + calitate alimentară, ceară de albine

Lista De Ambalare:

1 * Reutilizabile Ceara De Albine Folie Alimentară Pânză

Note:

Datorită măsurare manual, pot exista mici toleranțe în mărime de produs.

Culoarea produsului poate avea aberatiile cromatice din cauza iluminat și fotografie.

Etichete: ceara de albine pură, subțire de polietilenă roll, folie folie, albine folie, folie de ceara de albine, polietilena rola cărți, alimente zip, verde strech film, canapea roll, ceara de albine poloneză.


  • Numărul De Model: Reutilizabile folie alimentară
  • Material: bumbac organic + calitate alimentară, ceară de albine
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: about 30*100 cm/11.81*39.37 inches
  • Reutilizabile Ceara de albine Folie Alimentară Pânză pentru: Grad Alimentar-Ambalaj Role

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon