P8DF 5 BUC Gel de Curățare Mașină de Aerisire de Curățare Tastatură Curat Adeziv Universal Praf de Demontare Curat Calculator Tastatura Laptop

  • 6.87lei
  • 4.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

5 BUC Gel de Curățare Mașină de Aerisire de Curățare Tastatură Curat Adeziv Universal Praf de Demontare Curat Calculator Tastatura Laptop

Caracteristici:

Gelul de curățare, simplu și convenabil de curățare kituri pentru PC/laptop tastatură și alte accidentat de suprafață, cum ar fi masina de aerisire , aparat foto , imprimantă , telefon , calculator, Instrument, boxe, aer conditionat, TELEVIZOR și alte aparate.

Acest universal aspirator de praf este facut din gel biodegradabil, nu lipicios la mâini, miroase dulce, cu parfum de lamaie, nu de stimulare a pielii.

Asigurați-vă că mâinile sunt curate și uscate, să ia o bucată de gel de curățare, se framanta-l într-o minge, apăsați gel de curățare încet într-o tastatură, mașină de aerisire și accidentat suprafață și apoi trageți afară, praful s-ar fi dus cu gel de curățare.

Tastatura gel de curățare ar putea fi utilizate în mod repetat până când culoarea rândul său, la întuneric, sau să devină lipicios, atunci va trebui să înlocuiți gel cu unul nou.

După utilizare, a pus gel înapoi în cutie de depozitare - pune-l în umbră după utilizare - evitați expunerea la lumina directă a soarelui.

Caietul de sarcini: Greutate:400g/0.88 lb

Material: Gel De Siliciu

Dimensiune:18X12cm/7.08X4.73in

Praf, Murdărie Curat: Curat Murdărie/gel de curățare Mașină

Culoare: Verde /Galben /Albastru/ Rosu

Pachetul Include: 5 Buc Gel De Curățare

notă:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Vă rugăm să permiteți-0-2mm eroare din cauza manual de masurare.

După utilizare, pls pune gel înapoi în cutie de depozitare - pune-l în umbră după utilizare - evitați expunerea la lumina directă a soarelui.

Etichete: lut albastru, masina decor, masina cleaner gel, aspirator tastatura, masina pentru autocolant, aspirator laptop, aspirator cu vacuum, masina curata gel, masina decal, curat.


  • Nume De Brand: ANNEPRO
  • Cerere: Tastatura, Ecran
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: P8DF11JJ400208
  • Tip: Demachiant

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon