De înaltă Calitate de antrenare a Cuplajului Assy de Conducere Roată Condusă HW50 125 150cc Ambreiajul Motociclete Scutere piese de Motor

  • 208.19lei
  • 120.75lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Ambreiajul Fuliei Assy de Conducere Roată Condusă HW50 125 150cc Ambreiajul Motociclete Scutere piese de Motor

Material: Metal

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Notificare:

Produs de culoare: așa cum se arată în imagine

Dimensiunea de eroare: ±3mm

Te rog compara modelul și dimensiunea inainte de a cumpara, astfel încât să puteți cumpăra produse adecvate.Vă doresc un fericit cumpărături.

Dacă aveți nevoie de orice alte piese de schimb pentru motociclete, karturi, biciclete, puteți veni să se consulte, vom distribui bunuri pentru tine cât mai curând posibil, vă mulțumesc

Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Contactați-ne:

Dacă aveți orice întrebări,bine ai venit să ne vorbească.Vom răspunde la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: fulie scuter, alternator fulie ambreiaj, role variator, falca strung, ambreiaj cheie, piciorul cald scuter, a7tc bujie, ambreiaj gy6, chuck, ambreiaj scuter.


  • Numărul De Model: Roților HW50
  • Nume De Brand: HTBCCHB
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon