Noi faceți Clic pe Butonul Rapid Inteligent Cheie Dustproof Plug Pentru telefon Mobil Android Jack de 3,5 mm en-Gros

  • 2.71lei
  • 1.71lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Noi faceți Clic pe Butonul Rapid Inteligent Cheie Dustproof Plug Pentru telefon Mobil Android Jack de 3,5 mm cu Ridicata Caracteristici:

1. 100% de brand nou și de înaltă calitate .

2. Speciale inteligent deblocat programabil Inteligent Android, Butonul poate fi introdus în mufa pentru căști de pe orice telefon inteligent sau comprimat.

3. Scopul acestui dispozitiv este de a folosi ca un buton suplimentar pentru a efectua rapid switch-uri și sarcini instantaneu pe dispozitiv, fără a fi nevoie pentru a naviga printr-un complex de meniu de pe telefon sau comprimat.

4. Acest produs acceptă în prezent aplicații, cum ar fi Klick, 360, pentru XiaoMi, și tasta u.

5. Peste 50 de rapid funcțiile pot fi descărcate pentru utilizare ca luarea de fotografii, aplicații de deschidere, de cotitură pe lanterna, stabilind locația, funcția SOS, înregistrare audio, înregistrare video, accelerometru, apeluri telefonice, e-mail instant, și multe, multe mai multe funcții!

6. Descărcați APLICAȚIA și de a introduce smart plug-in audio jack.Deschideți aplicația, și apoi puteți folosi gesturi prestabilite pentru a începe funcțiile preferate rapid.

7. Acesta vă poate ajuta să reduce plictisitor și operațiuni complexe și se adaugă simplitatea de aplicatii mobile cât mai mult posibil.

8. Este, de asemenea, un joc simplu, dar rece praf-dovada plug.

9. Compatibil cu cele mai multe Android 4.0 sau dispozitive de mai sus(nu este compatibil cu IOS / Fereastra telefoane).

10. Potrivit pentru 3,5 mm jack pentru căști.

11. Plug and play, ușor și simplu de utilizat, și a stabilit orice comenzi rapide doriți într-o secundă.

Caietul de sarcini:

1. Material: aliaj de zinc

2. Jack : 3.5 mm

3. Culoare : argint, numai

4. Dimensiune: 0,5 x 0,5 x 1.55 cm (L x W x H)

Pachetul include

1 x Smart Cască Dop de Praf

Etichete: faceți clic pe auto, 35 jack dustproof plug, comutator de perete, răsună, contact comutator, aparat auditiv pentru a, jack pentru căști iphone praf, ajutor, auzi, Clicker.


  • Tip: Jack Pentru Căști Plug
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon