600/800cm DIY Grele Anti Pasăre Plasă Plasă de Gard de Gradina Culturi de Protecție, Garduri de Plasă Anti-Păsări Pisici Câini Pui Net Plasă de Pescuit

  • 13.91lei
  • 9.04lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

600/800cm DIY Grele Anti Pasăre Plasă Plasă de Gard de Gradina Culturi de Protecție, Garduri de Plasă Anti-Păsări Pisici Câini Pui Net Plasă de Pescuit

Caracteristici:

1. Scop: plastic plasă de protecție pot preveni frunze și resturi de la blocarea șanț de drenaj.Este practic o plasă de protecție.

2. Material: anti-colmatare plasă de protecție este fabricat din plastic PP, rezistent la apă și durabil, și nu va rugini sau coroda.

3. Drenaj net de protecție: protecția De plastic net poate fi rezistent la apa, care poate asigura buna scurgere a jgheabului și streașină chiar și în zilele ploioase.

4. Ușor de utilizat: plastic plasa de protecție poate fi ușor de desfășurat.Puteți tăia și de a modifica dimensiunea de plasă de protecție în funcție de situația dumneavoastră actuală și instalați-l repede.

5. Aspectul simplu: Din plastic flexibil net are o plasă fină de design, care poate bloca cele mai multe frunze, pungi de plastic sau alte reziduuri pentru tine.

Descriere:

Protecție net poate fi utilizat pentru a bloca gunoi, pentru a preveni colmatarea de frunze, și face streașină, se scurge și în alte locuri ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Culoare: negru

Dimensiuni: Lungime: 15cm, Latime: 600cm / Lungime: 18m, Latime: 800cm (opțional)

Domeniul de aplicare de utilizare: prevenirea gunoi, pentru a preveni frunze

Pachetul Inclus:

1 * Plasă De Protecție

10 * Fixarea Unghiilor

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: anti pasari de compensare, metal pisici balcon, grădină net, conector de sârmă, umbrire gard de plasă de sârmă, anti cat grădină, pasăre net capcana, anti cat mat, bambus colivie, pasăre net.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Setați Tipul: Da
  • Domeniul de aplicare de utilizare: preveni gunoi, preveni frunze

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon