90PCS Concentrat Detergent de Rufe Foi Eficient Praful de Spălat Rufe Tablete Acasă Livrările de Curățare se Spală Foi de Hârtie

  • 36.39lei
  • 19.28lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

1. În condiții de siguranță și inofensiv: Acest ultra-concentrat pentru rufe tableta nu conține ingrediente nocive, pot dizolvă complet și economisește apă, în condiții de siguranță pentru toată lumea, copii, femei gravide, și oamenii normali (nu de agent de albire, valoarea neutră, cu amidon ca suport).

2. A proteja mâinile în timpul spălării: spumă Scăzut, ușor de clor, reziduuri, non-coroziv, poate fi folosit pentru masina de spalat haine personale si haine pentru copii.Proteja mâinile în timpul de spălare de mână, nici masina de spalat.

3. Eficientă în îndepărtarea petelor: Ușor să se spele și puternic în îndepărtarea petelor, poate elimina în mod eficient toate tipurile de pete, cum ar fi ciocolata, ruj, pete de ulei, sucuri de fructe, etc.

4. Pe scară largă se aplică: Potrivit pentru spălare bumbac, in, fibre sintetice, amestec de țesături și alte haine din diferite materiale, precum și haine pentru copii, lenjerie de corp și alte haine.

5. Eficacitatea produsului: Formulat cu ingrediente de înaltă eficiență activi de suprafață enzime vegetale, care are capacitatea de a elimina în mod eficient încăpățânate pete de ulei, pete de sudoare, etc., fără nici un pericol pentru organismul uman și mediu.Ușoară, fără iritații, ușor să se spele, nici un reziduu, de economisire a energiei și a apei caracteristici de economisire, fără daune pentru haine sau maini, face haine de durată luminoase și parfum slab.

Caietul de sarcini:

Nume: concentrat Detergent de Rufe Foi

Tip: concentrat

Aplicație: toate hainele

Dimensiune: 20*15.5*6cm/7.87*6.1*2.36 inch

Greutate: aproximativ 185g

Termen de valabilitate: 3 ani

Caietul de sarcini: 90 buc/cutie

Funcția: curatare profunda, dezinfecta, de culoare înălbitor

Lista De Ambalare:

1 Cutie de Concentrat de Detergent de Rufe Foi (90pcs)

Etichete: trage tableta, coș perie, jeleu de hârtie, pulbere de spălare, punte surf, ball laundry, grip pad surf, tide detergent de rufe, aluminiu tableta, coș instrument.


  • Utilizarea: Sanitare
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon