YPP AMBARCAȚIUNI de Crăciun Mănuși de Metal de Tăiere Moare Șabloane pentru DIY Scrapbooking/album foto Decorative Relief DIY Cărți de Hârtie

  • 12.45lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Dacă veți găsi produse rupte sau lipsă la primirea coletului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi întotdeauna mulțumiți de rezultat!

Dimensiune: ca imaginea prezinta

Ambalare: 1set/lot .

Design Fantastic pentru invitatii/ carduri/ plicuri.

Aceste oțel moare va taia carton, pal subțire, 1/4 inch plută, pâslă, acetat, lipicios spate panza, stofa, denim, șmirghel, 2mm spumă ambarcațiuni, din furnir de lemn, hârtie, foto magnet foi și mult mai mult!Acestea funcționează cu aproape orice muri-masina de debitat, care va găzdui wafer-thin moare și sunt sigur de a deveni un ingredient esențial în paper crafting proces.

Ambalare:

Plata:

1).Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți orice cereri.

2).Vă rugăm să plătească pentru comanda în termen de 2 zile după ce plasa comanda.

3).Vă rugăm să asigurați-vă că Adresa / Numărul de Telefon (mobil) /Cod Poștal ai plecat sunt corecte.Ne va livra produsele la tine în funcție de adresa în www.citygroupromania.ro ordine.

Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne e-mail înainte de a livra pachetul. 4).Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră.Transport gratuit prețul nu include taxele de Import.

Transport:

1).Comanda dvs. va fi procesată în termen de 7 zile de la plata.

2).China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-40days pentru a ajunge la adresa dvs. (în vacanțe este nevoie de mai mult timp);

EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL și UPS durează 3-7 zile lucrătoare.

3).Am?re nu este responsabil pentru orice întârziere de comenzi, dacă ne-am le-a expediat.Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru.

4).Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărător?responsabilitatea.

5).Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice problemă de transport, noi va oferim răspuns satisfăcător.Nu supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou!!

Feedback-ul :

1).Feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

2).Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe www.citygroupromania.ro.

Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Am înțeles nefericirea s-ar putea avea dacă ordinul nu merge bine, dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi mulțumit de rezultate.

3).Ne pasă de fiecare client, și va fi întotdeauna gata să vă ajute.Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!

Etichete: yz450f toba de eșapament.


  • Nume De Brand: YPP ambarcațiuni
  • Ambalare: 1set/lot
  • dimensiune: Ca imagine arată
  • Numărul De Model: 19091001

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon