Makartt Duete Gel lac de Unghii Kit de Lumina Roz deschis Albastru Culori Primavara-Vara Gel Polish Set Soak Off LED unghii cu Gel Unghii Nail Art

  • 41.60lei
  • 37.43lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Makartt Duete Gel Lac De Unghii Kit

Lumina Roz deschis Albastru Culori Primavara-Vara Gel Polish Set Soak Off LED unghii cu Gel Unghii Nail Art Cutie de Cadou pentru Manichiura DIY Salon de Calitate la Domiciliu

Despre articol :

♥HIGH SHINE GEL de unghii – Inspirat de armonia perfecta a creat într-un Duet de performanță, Makartt-a creat propriul Duete cu două fantastic nuante de culoare care se asocia pentru a forma perfect 2 culori gel de unghii set.

♥CE ESTE INCLUS – Acest gel de unghii kit-ul include un vibrant 2 combinație de culori .Dacă petrecere, la domiciliu, sau la biroul de acasă, acest frumos duet de nuante sunt aici pentru tine în orice moment al anului.Păstrați unghiile glammed apropo, sticlele sunt 8 ml versus concursuri mai mici de 7 ml.

♥LUNGĂ DURATĂ UNGHII DIY KIT – Cu îngrijirea adecvată și potrivită, Makartt gel lac de unghii formula durează până la 2 săptămâni+ și vă oferă aspect natural unghiile pe care le doresc, fără a aștepta să se usuce ca gel de unghii este vindecat sub lumina UV!Acest lucru duce la un cip gratuit și lucioasă aplicație care se pot ocupa orice aventură de vară.

♥GRAD PROFESIONAL si USOR DE folosit – Makartt e gel polish formula este cu mândrie vegan și nu vom efectua testarea pe animale.Formulele noastre sunt concepute pentru salon de calitate utilizat, dar, de asemenea, începători și amatori de utilizat, astfel încât să puteți crea frumos, auto-expresiv modele de unghii în confortul de propria casa ta.

♥MAKARTT E DUETE GEL lac de UNGHII KIT – Luminoase și vibrante gel de unghii de bază și strat superior de sosire, UV/LED lumina soak off 2 pack Gel lac de Unghii Set Cadou Cutie pentru Salon de Calitate.Finisaje pentru profesioniști și începători.

Ceai și Galben unghii cu Gel Unghii Primavara-Vara Set

Makartt Duete Gel Lac De Unghii Kit De Lavanda Light Teal Culori Primavara-Vara Violet Albastru Gel De Unghii Set

Makartt Duete Gel Lac De Unghii Kit De Lumina Roz Deschis Albastru Culori Primavara-Vara Gel Polish

CUM SĂ UTILIZAȚI?

Sfaturi pentru a evita spargerea și de pipi pe:

Vă sugerăm să utilizați MAKARTT întăritor de unghii (după strat de bază) pentru un strat suplimentar de putere.Mai moale de unghii, cu atât sunt mai ușor de coaja.

Vă sugerăm să utilizați un fișier de unghii/ nail prep deshidrator (înainte de strat de bază) pentru a se asigura unghiile sunt complet uscate, curate și fără ulei.

Este important să se evite pielii și zona de cuticula în caz contrar acesta va fi ușor pentru a exfolia.

Cel mai subțire cu atât mai bine atunci când vine vorba de a aplica toate măsurile!Dacă e prea gros, s-ar putea antirid cu ușurință și exfolia.

GEL DE UNGHII COLOR SHOW

Etichete: cămila de unghii cu sclipici, oja verde, polygel sfat unghii kit, masina de gaurit cu acumulator kit combo, gel de unghii, makartt polygel, cer albastru gel, culori gel seturi sclipici, gel lac de unghii mgo, moyra nail art.


  • Numărul De Model: C0792
  • Numărul de Bucăți: Combo
  • Cantitatea: 2 buc
  • NET WT: 8g
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: gel de unghii
  • Ingredient: Soak Off LED unghii cu Gel Unghii
  • Nume De Brand: Makartt
  • Volumul: 8 ml
  • Tip De Element: Gel De Unghii

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon