1/2 buc de Călcat Măsurare Conducător Călcat Fierbinte Conducător Quilting Căldură Conducător Patchworks Instrumente de Cusut pentru Îmbrăcăminte Face DIY Coase GHS99

  • 20.57lei
  • 13.99lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

1/2 buc de Călcat Măsurare Conducător Călcat Fierbinte Conducător Quilting Căldură Conducător Patchworks Instrumente de Cusut pentru Îmbrăcăminte Face DIY Coase GHS99

Caracteristici:

1. Două dimensiuni opționale.Întâlnesc zilnic de cusut are nevoie, și le puteți pregăti ca backup sau partaja cu prietenii sau membrii familiei.

2. Rezistent la temperaturi ridicate:aceasta quilting conducător de căldură este fabricat din plastic rezistent la căldură, durabil pentru tine de a utiliza și nu este ușor de a sparge sau deforma, rezistență la căldură de temperatură este în general sub 220 grc, pe termen scurt temperatură ridicată poate rezista 280 grc.

3. Design unic:runda R-unghiul de acest domnitor este practic pentru măsurarea piese speciale, și, de asemenea, poate fi folosit pentru fier un frumos arc pentru proiectul dumneavoastră.

4. Ușor de utilizat:călcat de măsurare conducător este ușor pentru tine să se ocupe, trebuie doar să se plieze pe pânză, aliniați-l la unghiul dorit, și apăsați-l cu fier pentru a coase tivurile în cel mai scurt timp; runda unghi de design este mare pentru tine pentru a măsura unele părți dificile.

5. Gama larga de utilizare:Potrivit pentru calcat, cusut, cusut, indemnizațiile cusătură, patchworks, de măsurare, de desen, de tăiere în îmbrăcăminte sau material textil.Instrument de mare pentru designeri, modele, croitori și croitori.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Obiectele pot avea Logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați.Dacă te superi, te rog nu licita.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 10*20 cm/10*30cm

Material: plastic

Alegere 1:

1 x călcat conducător

Alegerea a 2-a:

2 x călcat conducători(10x20cm+10x30cm)

Etichete: indian quilt face, free motion quilting conducător template-uri, mozaic instrument, quilting si patchwork conducători, pentru riglă patchwork, aluminiu conducător, pai topper, quilt conducător, regulă de fier, de muls quilting șablon.


  • Utilizarea: Broderie
  • Tip: conducător
  • Material: Plastic
  • Tip de en-Gros: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: No

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon