Simplitatea Notă Autocolante Set Bullet Jurnalizare Accesorii de Bază Ceas-în Planul Lista Alfanumerice autocolante Estetice Scrapbooking

  • 8.29lei
  • 6.70lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Stimați clienți,,să acorde o atenție la următoarele observații vă rugăm:

1.Metode de livrare:Datorită internaționale de cumpărături, este mai bine să alegeți înregistrat par avion,www.citygroupromania.ro standard de transport maritim sau epacket,etc.

2.Taxa de transport:Indiferent de cât de multe produse pe care le cumperi, se va percepe 1 dată taxa de transport.Dacă taxa de transport se adaugă, vă rugăm să ne contactați ,atunci ne va ajusta taxa de transport.

3.Timpul de livrare:Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare.

4.După-vânzare de servicii: Dacă aveți orice probleme cu produsul primit,vă rugăm să nu direct lăsați feedback-ul negativ.Contactați-ne și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele până când sunteți mulțumit.

Detalii Produs

Nume: Simplitate Notă Autocolante Set

Design:8 Stiluri

Material: hârtie Cretată +Scriere Hârtie

Dimensiune: 74*120mm

Cantitatea de: 40pcs/Nota de Hârtie(Nu auto-adeziv)+2 buc/Autocolante

Greutate: 32g

Afișare Produs

Etichete: flori de staționare, ceas cu sticker de perete, muji, în regulă glonț jurnalul, autocolante scrapbooking jurnalul, seturi de autocolant de jurnalizare, glonțul jurnalul consumabile autocolant, întuneric mediul academic, jianwu pen, glonțul jurnalul autocolant.


  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon