1 BUC vanzare Hot Punch-free Automat de Senzorul de Tur mai Aproape de Ușă Portabil Biroul de Acasă Ușile Automate Noi mai aproape de ușă

  • 4.91lei
  • 3.37lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

100% de înaltă calitate

Multifunctional automat mai aproape de ușă, în mod automat închide toate ușile.

Foarte potrivit pentru utilizarea acasă, lumina, birou, magazie, fermă și biroul de acasă, la prețuri accesibile!

Principala caracteristică

Instalare rapidă

Adezivul este instalat fără găuri, este ferm și nu deteriora perete, ușor de instalat, și rezistență la temperaturi ridicate.

50.000 de teste

De înaltă calitate, P12 frânghie de sârmă de oțel a trecut de 50.000 de încercările la tracțiune și revenire teste și are o puternică forță de tracțiune.

800G trage

Potrivit pentru usi sau usi cu puternică forță de închidere.Usi care pot fi deschise la stânga și la dreapta, pardoseală de lemn si usi metalice, rezidențiale și comerciale, usi, exterior/interne închizători uși, uși de incendiu.

Caracteristic

Anti-oxidare, anti-coroziune, fara rugina, stabil, rezistent la uzura, rezistent la intemperii, hidraulice, de liniște și de siguranță, dispozitiv de tăiere.

Indicele tehnice

Pachetul Include:1×Automat mai aproape de ușă

Etichete: anti stantare mai aproape de ușă, aur mai aproape de ușă hidraulice, mai aproape de ușă, senzor de ritm cardiac, senzoriale jucărie, se închide ușa hidraulice, la distanță de inchidere de usi, mai aproape de ușă balamale cu închidere automată, honda masina mai aproape de ușă, automată a ușilor deschise.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Închizători Uși
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Certificare: Nici unul

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon