Diamant Pictura Stilou Bling Pe Broderie Accesorii Set de Diamant Instrumente de Pictură DIY Instrumente Decorative 3mm 5mm Diamant Rotund

  • 6.79lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Instrucțiuni

5D Diamant Pictura Pen poate fi folosit pentru a aplica cristale sau pietre pentru bijuterii, pantofi, poșete, sticlărie, și, practic, orice altceva ai alege.

Caracteristici Principale

- Deține până la 70 Pietre: se aplică până la 70 de acestea, la o dată, fără a merge înapoi și de colectare mai mult. - Vine Cu Cristale: varietate de dimensiuni si culori cristale, folosiți un amestec de diferite împreună. - Funcționează pe Unghii: împreună cu o mare varietate de obiecte, de asemenea, poate fi folosit pentru unghii sau unghiile de la picioare.

Caietul de sarcini

Utilizare: 5D diamant pictura broderie Material: Acril Greutate: 36g

Ghid De Proiectare

1. Ridica Primul Stras: basculante unele dintre pietre pe o suprafață plană, țineți vârful aplicator pe un singur stras, și apăsați în jos pe instrument pentru a alege piatra. 2. Aplica Ambarcațiuni Lipici La Obiect: să-l transfere la un obiect, va trebui mai întâi să se aplice un pic de ambarcațiuni lipici (de orice tip) la acel obiect, care ar putea fi un pantof, o geanta, sau altceva. 3. Eliberarea Stras: deține aplicator direct încă ușor împotriva locului, apăsați în jos pe aplicator pentru presă că stras, se va lipi cu adeziv loc ai aplicat. 4. Continua Procesul: continua procesul descris cu alte pietre.E în regulă dacă doriți să colecteze o grămadă de pietre în aplicator și apoi aplică-le pe toate la o dată. 5. Deține Până La 70 Pietre: fiecare aplicator va organiza până la 70 de cristale și/sau pietre în centrul său secțiune.Asta înseamnă că veți fi în măsură să se aplice până la 70 de acestea, la o dată.

Întrebări și Răspunsuri

Q1: Nu este nevoie de lipici?A1: Da, avem nevoie de lipici pentru a lipi diamant, care adezivul este depinde de suprafața pe care diamant pe stick, cum ar fi tesatura, vom folosi lipici tesatura.Q2: acest stilou poate potrivi toate diamant?A2: Nu, 3mm pen costum de 3mm diamant, 5mm pen costum de 5mm diamant.Vânzător sugerat cumpărător de a cumpăra diamante și pen set.Q3: Cum să utilizați acest instrument?A3: apasati Direct diamant în pix, de până la 70 pot fi stocate, și apoi eliberați diamant apăsând mânerul de pe partea de sus a pen-ului, eliberați unul câte unul.

Etichete: roata supapa de instrumente, lapidar bijuterii instrumente, forța seturi de scule, lapidar instrumente reviste, diamant pictura pen rășină, diamant pictura pic, instrument special seturi, diamant pictura pensil, wheel clean tools, master seturi de scule.


  • Cantitatea: Set
  • Nume De Brand: MOONBIFFY
  • Costum Pentru: 3mm Diamant Rotund
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • dimensiune: as the picture
  • Numărul De Model: WA3281
  • Utilizarea: Alte

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon