Ultralight Scaun De Birou Scaun Auto Masaj Spate Suport Lombar Perna Gonflabila Pad Portabil Pernă De Călătorie Compact Pernă De Aer

  • 46.63lei
  • 34.98lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Confortabil și durabil: lombare perna tesatura este realizata din elastic moale fibre de poliester.TPU compus marginea garniturii este mai fermă, durabil si rezistent la apa.

2、Usoare si portabile: push-tip de inflație, nu este nevoie de o pompa de aer sau gura de suflare, mici și ușor de transportat, numai de mărimea palmei, după depozitare, poate fi ușor stabilită într-un rucsac sau buzunar.Moale si textura lumină, lumină și respirabil, înaltă elasticitate și durabilitate.Potrivit pentru alpiniști, excursioniști sau cu mașina, autobuzul, trenul și avionul.

3、design Ergonomic: talie-curbe de contur curbat va potrivi perfect curba taliei și a coloanei vertebrale, suport eficient vertebre lombare, pentru a preveni talie de alunecare, și de a proteja partea inferioara a spatelui.

4、Rapidă inflație și deflație: unic tip împinge inflația supapa vă permite pentru a finaliza inflației în 30 de secunde; protecția mediului supapa de aer, deschide DC aerisire pentru a finaliza rapid deflație, puteți ajusta în mod liber robustețe lombare prin apăsarea inflației duza de grade.

5、Versatilitate: Acest moale și ușor lombară poate fi de asemenea folosit ca o tetiera.Acesta poate fi, de asemenea, un echipament bun supliment pentru echipament de camping, atunci când de conducere în spate.Un frumos cadou de vacanță pentru familii și prieteni.

Parametru:

Nume: Push-tip auto portabil suport lombar

Material: lapte tesatura de matase + TPU acoperire + PTU inflației supapa

Culoare: albastru, gri

Greutate: Aprox.150g

Neumflat dimensiune: Aprox.34*52cm

Umflate dimensiune: Aprox.42*9*31cm

Depozitare dimensiuni: Aprox.16*10cm

Grosime: Aprox.0.55 cm

Caracteristici: (presa de tip gonflabile, non-gura de suflare) lumina portabil talie pernă, cu avionul, cu mașina, de studiu, de muncă, acasă aplicații.

Lista De Produse:

Suport lombar*1

Sac de depozitare*1

Etichete: homedics portabil, scaun de masaj, drăguț perna suport lombar, pernă de călătorie, suport lombar, masina de perna, piese de scaun de masaj, chitara scaun spate suport, valv seat cutter, Perna lombara, masina suport lombar.


  • Material: Lapte tesatura de matase + TPU acoperire + PTU inflației supapa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: cacoonlisteo
  • Numele Modelului: masina suport lombar
  • Umplere: Mătase

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon