Infinit Bloc Degetul Jucărie Durabil de Relaxare Mână Jucărie Pentru Adulți Și Copii Material de Înaltă calitate Rafinat Și Durabil Cadou

  • 4.12lei
  • 2.12lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Infinit Bloc Degetul Jucărie Durabil de Relaxare Mână Jucărie Pentru Adulți Și Copii Material de Înaltă calitate Rafinat Și Durabil Cadou

Puncte: 1、Jucărie Preferată: Nostru unic albastru tie-dye infinit bloc jucărie este o jucărie perfectă pentru orice mediu.De la birou pentru , de la adulti la copii, oricine poate juca moda cu infinit bloc de jucărie.Durabilitate excelentă.Se poate rezista la care se încadrează la orice suprafață, și poate fi folosit în cantități mari.Dacă Infinit bloc este pentru uz personal sau ca un cadou, oricine poate găsi relaxare și bucurie de la acest joc.

2、Aduce Distracție fără sfârșit: Acest produs poate aduce distracție fără sfârșit și poate îmbunătăți concentrare, astfel încât vă puteți concentra pe sarcina la îndemână, Dacă vă simțiți plictisitor sau nefericit în timpul de studiu sau de lucru, această jucărie va face să vă relaxați, permițându-vă să se concentreze pe rezolvarea proiectului.

3、de Înaltă calitate Material: Acest produs este fabricat din material de înaltă calitate, care este rafinat și durabil.Este mai sigur decât tradiționale de mare viteză rulmenți din oțel inoxidabil.Este foarte potrivit pentru persoanele care încearcă să muște unghiile, fum, tremură și toate tipurile de tulburări de atenție.Arc în formă de design acorduri cu ergonomie.Va veti simti confortabil, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.O alegere bună pentru a avea un timp fericit; Foarte potrivit pentru adulți și copii cu autism.

4、Durabilitate Excelentă: Realizate din cele mai calitative materiale.Infinit bloc Jucărie este conceput să se ocupe de efectele de utilizare grele sau picături pe orice suprafata.Durabilitate excelentă permite utilizatorilor pentru a muta mâinile lor rapid și fără griji.

5、După Vânzarea de Servicii: Ne iubim infinit bloc jucărie, și așa voi face!Dacă aveți întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați!

Caietul de sarcini:

Nume: Jucării pentru Copii

Material: ABS

Interval de vârstă: de la 8 la 61 de ani

Lista De Ambalare:

Dezarhivați Jucărie*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: cdb ulei, bio ulei, premium, jucărie antistres, cbd, gua sha ulei, relaxați-vă, cub frământa, massag, relaxați-vă jucărie.


  • Material: ABS
  • Varsta Recomanda: 18+
  • Certificare: CE, Nici unul
  • Nume De Brand: MINOCOOL
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon