Wifi Perete Atingeți Comutatorul Inteligent,APP Wireless de Control Comutator de Lumină,Nu este Nevoie Linie Neutru,2/3 Fel,Interruptor Inteligente,1/2/3/4 Gasca

  • 82.94lei
  • 50.59lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Wifi Perete Atingeți Comutatorul Inteligent,APP Wireless de Control Comutator de Lumină,Nu este Nevoie Linie Neutru,2/3 Fel,Interruptor Inteligente,1/2/3/4 Gasca

Notă:comutatorul (nu este nevoie neutru) trebuie să fie conectat la lampă.

Caracteristici Principale:

o.Inteligent App de Control de la Distanță:Convenabil controla luminile și lumina de fundal indicator cu Tuya Aplicație, indiferent unde vă aflați.(Compatibil cu Android si iOS.)De asemenea,puteți partaja cu ușurință cu familia ta pentru a controla luminile împreună cu Tuya App.

b.Hands-Free Control Vocal:Compatibil cu Amazon Alexa si Google Acasa pentru easy voice control, atunci când mâinile tale nu sunt libere,oferind tău de viață inteligentă, cu mult mai mult confort.

c. 2/3 fel:Switch-uri lămpi de control în poziție diferită.Este deosebit de potrivit pentru instalare în casa scării în sus și în jos pe scări, care este convenabil pentru noaptea de iluminare de sus și în jos pe scări.

d.

Personaliza Propriul Dvs. de Scenă:O cheie de control multi switch-uri.De exemplu, setați casa ta pentru a opri automat switch-uri atunci cand pleci de acasa.Economisi timp.

e.

Setarea Timer:Preia controlul deplin de Casa ta și de Birou de lumini inteligent cu funcția timer pe App dumneavoastră.

Specificații:

o.Model: WiFi Touch Comutator

b.Tensiune de alimentare:220V

c.Standard Wireless:WiFi 2.4 GHz

d.

Mediu de operare: -30~70 grade celsius; mai puțin de 95% RH

e.

Material Panou: Sticlă De Sticlă Cristal

f.Material De Bază:Plastic

g.

De Viață mecanică:100.000 de Ori de Funcționare

Conținutul Pachetului:

o.Smart Panou de Sticlă Atingeți Comutatorul(1Pack)

b. 2*Șuruburi

c.Ghid de instalare rapidă

d.Un condensator

Atenție :

*Dacă 2pcs1gang comutator wireless (fir neutru nu este necesar) este setat la 2way, ar trebui să cumpere 1gang Wifi&RF433 comutator și 1gang transmițător comutator(customer service ).

o.Atunci când instalarea comutatorului, vă rugăm să opriți instalarea, în caz contrar, comutatorul poate fi deteriorat.

b.Vă rugăm să asigurați-vă că CASETA poate instala acest produs inainte de a cumpara.

c.Monitoare diferite va afișa diferite efecte de culoare, produsul este supus produsul real primit.

d.

Funcția de afișare în descriere este numai pentru referință, vă rugăm să folosiți și stabilit în funcție de situația reală.Aplicația poate fi actualizat, display efectul va fi diferit.

Răspuns:

o.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom fi de ajutor pentru tine mai devreme.

Pentru că există o diferență de timp, vă rugăm să fie pacient, vă mulțumesc.

b.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea tuturor de evaluare de cinci stele, care este foarte important pentru noi.Multumesc.WiFi Atingeți Comutați folosește-l pentru a începe de viață inteligentă

Viața inteligentă Tuya de Control de la Distanță de la distanță de control de switch-uri de unde vă aflați, chiar și atunci când sunt în afara.Hands-free Control Vocal mâini Libere prin intermediul ușor de control vocal cu Alexa si Google Asistent.De exemplu, Alexa opriți dormitor. Mod de 2 / 3 căi Comută După APP setarea și conectarea la wi-fi, va fi disponibil pentru a controla asociate comutatoare pentru a activa on/off același lumini de smartphone sau manuală pentru a obține 2-way control.Notă: Dacă 2pcs1gang comutator wireless (fir neutru nu este necesar) este setat la 2, atunci va trebui să cumpere 1gang Wifi&RF433 comutator și 1gang transmițător comutator(customer service ).Imaginea este 2way settiing ca un exemplu.Deoarece lampa trebuie să fie conectat la poziția L1, un condensator trebuie să fie conectat la lampă.De exemplu:următoarele sunt mai multe situații în care 2way nu poate fi setat. (În plus, 2way trebuie să fie stabilite prin intermediul APP)

Dacă unul dintre switch-uri nu poate fi conectat la o lumină separate, puteți alege WiFi RF433 comutator și transmițătorul comutator (acorde o atenție la distanța de lucru)

Personaliza Propriul Dvs. Scence O cheie de control multi switch-uri.De exemplu, setați casa ta pentru a opri automat switch-uri atunci cand pleci de acasa.Economisi timp.

Funcția Timer setare Calendarul și numărătoarea inversă opțiuni.Luminos de Lumină Moale indicatorul luminos de culoare albastră îl face ușor de a utiliza comutatorul pe timp de noapte, și nu perturba somnul.Călită de Sticlă Protejează de la zgârieturi și cicatrici.Suprafață impermeabilă / Anti-coroziune.Funcționează chiar și în condiții de umiditate, poate fi atins cu mâinile ude.Șansă reală monitoare Diferite pot avea o diferență de culoare, sub rezerva produsul real.Diagrama De Cablare

Notă:L1 a comutatorului(nu este nevoie neutru) trebuie să fie conectat la lampă.Contactati-ne

Satisfactia clientilor este cel mai bine pentru noi.Orice problemă poate fi rezolvată prin comunicare.Multumesc.Livrare: - tu ar trebui să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.(Dacă sunteți din Rusia, vă rog lăsați-vă numele complet.Acest lucru este foarte important) - Produsele vor fi expediate în termen de 7 zile lucrătoare după plata. - Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul ePacket / China Post Air Mail / DHL / TNT / EMS. - Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.vom confirma și de a oferi o soluție.Garantie: -1 ani garanție producători; - un disfuncționalități problemă ar trebui să fie depusă în termen de 10 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; - Transferurile ar trebui să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.Contactați-ne: - dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să ne contactați. - Dacă doriți să comandați mai multe elemente (≥1500usd), vă rugăm să ne anunțați în avans.Societatea noastra va poate oferi reduceri suplimentare.Răspuns: - Orice feedback de la tine va fi apreciat.Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele. -dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, și ne va fi de ajutor pentru tine mai devreme.Vă rog, să acorde o atenție.Notă: - taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costurile de transport. - cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele suplimentare suportate (dacă există).

Etichete: buton, sonoff interruptor, recom comutator rotativ, comutator wifi, comutator wireless, micro comutator, livolo soclu, fiul interruptor, dimmer zigbee, Smart switch.


  • Certificare: CE, CQC
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Tensiune: 220V
  • Funcția: WiFi Perete De Lumină Touch-Senzor Smart Switch
  • Tip Comutator: Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
  • De Viață Mecanică: 100, 000 de cicluri de Funcționare
  • Caracteristici: 1 2 3 4 gasca
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Curent: 2.5 a
  • Mediu De Operare: -30~70 grade celsius; mai puțin de 95% RH
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material Panou: Temperat De Cristal Panou De Sticlă
  • Garanție: 1 An
  • Standard Wireless: WiFi 2.4 GHz
  • Utilizare pentru: Iluminat
  • Material: Plastic

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon