Masina de Android Radio can Bus Audio Decoder Adaptor pentru Buick GL8 Bis Excelle Monza pentru Chevrolet Sail Lova RV Cavalier Tracker

  • 45.76lei
  • 34.31lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere Produs

- Acest dispozitiv este folosit pentru masina de modificare radio Android.Este un accesoriu folosit pentru a conecta Android de radio și mașina cablu.Canbus box oferă, de asemenea, ACC, marsarier, volan si alte semnale de control de masina pentru Android de radio.

-- Inainte de a cumpara, vă rugăm să verificați dacă cablul fasciculului și funcția pin utilizați meci nostru canbus cutie de soclu .

- Înainte de instalare, vă rugăm să verificați cu atenție dacă cablul de interfață pe care îl utilizați este în concordanță cu can bus cutie 20pin definiția funcției.Cablul greșit pin definiția funcției va provoca can bus cutie pentru a fi deteriorat sau ars.

-- După ce cablul este conectat corect, ai nevoie de asemenea să funcționeze pe Android de radio pentru a intra în "modul de fabrică", selectați "canbus" și a stabilit

- Dacă nu sunteți sigur de montaj, vă rugăm să contactați cu noi pentru sprijin ÎNAINTE de cumpărare.

-- Made in China, calitate de top.

-- Functia canbus cutie:

1. ACC ON/OFF semnal;

2. Treapta de marșarier semnal;

3. Lumina ON/OFF semnal;

4. Volan buton de control;

5. Radar de date la distanță;

6. Ieșire de siguranță a vehiculelor sunet de avertizare (această funcție este conectat la difuzor)

7. Vehicul settings (set prin radio Android)

- Pentru masini cu diferite configurații, în funcție de canbus va fi diferit.

- Setarea metodei de canbus cutie:

1. Opera Android de radio pentru a intra în setările din fabrică.

2. Introduceți parola, oferim 4 seturi de parole: 3368, 1617, 8317, 8888. Dacă cele 4 seturi de parole nu sunt corecte, cumpărătorul trebuie să se consulte cu vânzătorul de radio Android sau citiți manualul de Android de radio pentru a afla cum să setați canbus.

3. Selectați corect canbus nume, selectați modelul de masina, si a finaliza setarea.

4. În cazul în care cumpărătorul nu-și poate găsi mașina în canbus setări, cumpărătorul trebuie să se consulte cu vânzătorul de radio Android și să solicite vânzătorului pentru a oferi o actualizare de software program pentru Android de radio.

5. Canbus nu este setată corect, este posibil să nu fi capabil de a realiza unele sau toate funcțiile de canbus.

6. Android radio produsă de diferiți producători pot avea setări diferite metode de canbus.Atunci când cumpărătorii probleme cu canbus setări, ele pot să ne contactați sau vânzătorul de radio Android pentru ajutor.

-- Canbus cutie de Compatibilitate:

Memento prietenos:

-- Dacă nu știți cum să opereze Android de radio pentru a intra în setările din fabrică, vă rugăm să consultați instrucțiunile de Android radio sau de a consulta vânzătorul de radio Android.

- Dacă nu știți parola de Android radio setările din fabrică, vă rugăm să consultați radio Android instrucțiunile sau de a consulta Android radio vânzător.

- Atunci când configurarea canbus, dacă modelul de masina ta nu este găsit, vă rugăm să alegeți un alt model de aceeasi marca sau de a consulta vânzătorul de radio Android.

Difuzor

-- Difuzor simulează ieșirea mașinii de siguranță de avertizare sunete

Despre Noi

--Suntem un producător cu o echipa de design profesional, suport de gros, livrare, personalizate logo-ul de imprimare, OEM.

- Dacă aveți orice idei despre preturi, ambalaje sau cerințe de produse, vă rugăm să ne contactați în avans, vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Despre Plată

- Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.citygroupromania.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere :https://service.www.citygroupromania.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060062338&language=en

Despre Ambalare&Transporturi

- Vom trimite articolele propriu în3-5 zile (zile lucrătoare), după ce plata este primită.

- Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa care a oferit de către cumpărători,vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată.

- În general,ne va trimite articole prin China Post office va updata informațiile de urmărire în aproximativ 3 zile,puteți urmări pe https://global.cainiao.com/ sau https://www.17track.net/.

- Atunci când cumpărătorul depune o comanda si alege metoda de livrare, nu va fi un timp estimat de sosire al produsului.

- Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire.dacă aveți nevoie,vă rugăm să contactați vamale și a le ajuta clearance-ul.Cred că puteți obține elementele mai repede.

Despre Servicii post-vânzare

--Ne-suport gratuit garanție retur programe în 16 țări.Dacă produsul este afișat cu "Gratuit" servicii de logo-ul, cumpărătorul poate returna bunurile în mod nejustificat dacă nu există nici o nemulțumire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Pentru Retur Gratuit, vă rugăm să consultați to:https://service.www.citygroupromania.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000038344&knowledge=1060015164&language=en

- Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Etichete: injector gnc, masina volkswagen carplay, can bus se adapteze, 8 bobina, android can bus decoder, chevrolet onix, chevrolet epica, canbus radio, can bus fiat decodor, chevrolet trax.


  • Tensiune: 12V
  • Nume De Brand: Upindo
  • Caracteristici Speciale: pot să uart
  • Tip De Element: Cabluri, Adaptoare & Prize
  • Numele Modelului: GMF4
  • Interfata Socket: 20pin
  • Origine: NC(de Origine)
  • Interfață: CANbus/UART

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon