Inima În Formă De Metal Anal Plug Jucarii Sexuale Netedă Din Oțel Inoxidabil Dop De Fund Coada Trainer Pentru Femei Sfârcuri

  • 9.45lei
  • 6.62lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Inima În Formă De Metal Anal Plug Jucarii Sexuale Netedă Din Oțel Inoxidabil Dop De Fund Coada Trainer Pentru Femei Sfârcuri

Utilizare: 1. Inmuiati anal plug caldă sau apă rece pentru un timp. 2. Adauga un lubrifiant anal plug. 3. Creșterea fese, relaxați-vă corpul și împingeți încet anal plug în anus. 4. Apoi, bucurați-vă cu partenerul tău, în mod normal, sau să-l utilizați cu alte jucarii sexuale. 5. Curățați cu apă caldă și săpun înainte și după utilizare, și apoi se usucă în mod natural în aer. 6. Este recomandat ca incepatorii nu ar trebui să încerce medii și mari dimensiuni pentru prima dată. 7. De dimensiuni mici este potrivit pentru incepatori, de dimensiuni Medii este potrivit pentru majoritatea oamenilor și de mari dimensiuni este potrivit pentru cei care caută stimulare.Caracteristici: 1. Cel mai bun sex anal jucărie pentru adulți. 2. Materiale din oțel inoxidabil, în condiții de siguranță și ușor de curățat. 3. Suprafața netedă este convenabil pentru inserție și extracție. 4. De lux și nobil design-ul este un must-have pentru anal iubitorii.Descrieri: 1. Produsul este special conceput pentru sexul anal. 2. Tradițional, procesul de fabricație, cu adevărat made in China. 3. Gem decor de coada adaugă impact vizual si mai bine sex de neuitat.Notă: 1. Diametrul și greutatea produsului: dimensiune mică (28mm, 50 g) 2. Pachetul contine: 1 X anal plug 3. Vom scrie produsul ambalat nume ca "jucărie" și înfășurați produs într-un sac opac pentru a proteja intimitatea. 4. Vă rugăm să permiteți-1-3mm manual eroare de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Livrare: Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.FAQ: 1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. 2. Este produs de același fel de poze?Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii prin noi înșine. 3.Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!Se întoarce: Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: riesige anal plug, anal toy, al meu jucării sexuale, mare pentru sfârcuri, dop de fund, anal, plug coada, Sex, iepuras cu coada anal plug, anal plug.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Sugestiv Sexual: No
  • dimensiune: S
  • Nume De Brand: Kaiwen Kelun
  • Numărul De Model: 05
  • Obscene Imagine: No
  • Material: Metal
  • Tip De Element: anal plug

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon