Cat Tunel Jucărie Amuzant Animale De Companie 3 Gauri Juca Tuburi Bile Pliabil Mototoli Pisoi Jucarii Catelus Dihori Iepure Juca Câine Canal Tuburi#

  • 44.97lei
  • 26.98lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Pliabile Cat Tunel Tub Kitty Tunel Pisica Plictisit Jucării Pentru Animale De Companie Privire Gaura Jucarie Pisica Catel Kitty Kitten Iepure

Puncte:

1、Amuzante Jucarii pentru Pisici: animale de Companie tuneluri oferi de ore de exercitii pentru pisoi, agățat bile pentru auto-divertisment și ascunde.

2、S-type Patru Tunel: Piesa de formă, permițându-pisici pentru a intra liber în locuri diferite.

3、Pliabil Tunel: pentru depozitare compactă și de călătorie, tunelul poate fi ușor de pliat și depozitat atunci când nu este în uz.

4、Materiale de Calitate: Realizate din material poliester, este confortabil, în siguranță și murdar, universal pentru toate anotimpurile.

5、Aplicabile pe scară Largă: Acest tunel tunel set este perfect pentru pisicile, iepurii și dihorii domestici și căței de joc și sforăit.

Caracteristici: jucarii Haioase pentru pisici: animale de Companie tuneluri oferi de ore de exercitii pentru pisoi, agățat bile pentru auto-divertisment și ascunde.S-type patru tunel: piesa de formă, permițându-pisici pentru a intra liber în locuri diferite.Pliabil tunel: pentru depozitare compactă și de călătorie, tunelul poate fi ușor de pliat și depozitat atunci când nu este în uz.Realizate din material poliester, este confortabil, în siguranță și murdar, universal pentru toate anotimpurile.

Acest tunel tunel set este perfect pentru pisicile, iepurii și dihorii domestici și căței de joc și sforăit.

Caietul de sarcini: Nume: Companie Tunel (Potrivit pentru: pisici, iepuri și dihori domestici și pui) Stil: 2tunnel/ 3tuunel /S-tipul 4 tunel/5tunnel

Material: poliester

Greutate: aproximativ 100-500g

Lista De Ambalare:

1*Animale De Companie Tunel

null

null

Etichete: dihor tricou, iepure de jucărie, turnul cat, pisica de jucarie, jucarie pisica, pisica accesorii scool, pentru iepure de jucărie, tunel chat 73, ușa gato, pisica nip.


  • Tip: pisici
  • Material: Nailon
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Jucarii Tip: Alte

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon