În 2020, Noul Mini Laptop Stand Pliabil Robust Notebook Suportul De Stocare Ridicate De La Tastatură Design Invizibil Accesorii Laptop

  • 56.04lei
  • 32.52lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Design Invizibil: Acest pliabil mini laptop stand este ușor și subțire, cu niște margini la fel de subtire ca de 5mm.Niciodată nu va aduce un plus de povară, dar oferă calificat ajutoare pentru călătorie și de afaceri.

2、Structură Robust: mini stand de laptop foloseste un special ABS și automată a arborelui de structură pentru a face puternic și suficient de stabil pentru a sprijini orice tip de laptop.În ciuda ultra-subțire dimensiunea maximă capacitate de încărcare este de aproximativ 27.6 de lire sterline (12,5 kg) .Trageți-l ușor pentru a deschide și închide.

3、Ergonomic, Portabil Stand: este ușor pentru a ridica laptopul pentru a obține cea mai confortabilă poziție și scuti în mod eficient de gât și dureri de umăr în timpul tastarea continuu.Ventilate mini-laptop, stand creste fluxul de aer pentru a preveni laptopul de la supraîncălzire.

4、pe scară Largă Compatibile: puteți instala în mod liber pe fundul aproape toate laptop-uri fără blocarea de evacuare a aerului, si se poate rula pe laptop-uri, inclusiv dispozitivul pentru Macbook Pro, pentru Thinkpad, pentru Samsung, pentru Lenovo, Dell si multe altele.

5、Largă de Utilizări: Acesta nu este doar un invizibil stand laptop, dar, de asemenea, ridicate de la tastatură în funcție de nevoile dumneavoastră.

Descriere:

Metoda de instalare:

Rupe nano lipici pe partea din spate a raft și stick-l în poziția corectă de la laptop.Special nano lipici pot fi atașate cu ușurință și separat, fără a lăsa urme sau zgârieturi. (Notă: Nano lipici nu pot fi reutilizate)

Caietul de sarcini:

Nume: Invizibil De Stocare A Suportului

Potrivit pentru: laptop-uri de diferite dimensiuni

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: 48*48*38mm/1.89*1.50

Culoare: negru/argintiu

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Mini-Stand de Laptop

Etichete: mouse tastatura stand, birou monitor stand, tastatură de calculator stand, suport tastatură, monitor notebook, suport laptop, monitor laptop, hp de testare, tavă tastatură, copilul tastatura.


  • Numărul De Model: Notebook-Uri De Stocare A Suportului
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică: Incarcator
  • Pachet: Da
  • Material: Metal

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon