Apa Pompa Fantana Iaz de Gradina Baie de Pasăre Plutind Pompă Solară în aer liber Rotund Baie de Pasăre Fantana Plutitoare cu LED-uri Lumina

  • 76.53lei
  • 52.80lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

7V 3W Plutitoare Solare Alimentat Fântână, Piscină în aer liber, Iaz Baie de Pasăre Decor de Gradina Solare de Apă Pompă de Fântână cu LED-uri Lumina

Introducerea de produse:

Acest solare fără perii pompa de apa adoptă de înaltă sensibilitate și low-power Sala de elemente, împreună cu eficiente și inteligente circuit electronic cu mașina, și adoptă volute de proiectare în mecanica fluidelor pentru rotorul cavitatea pentru a reduce rezistența de curgere a apei, astfel încât performanța generală este mai bună decât cea din structura tradițională.Eficiența solar pompa de apă este crescut cu 20%.

Este, de asemenea, rezolvă deficiențele actuale fără perii colectoare solare, pompe de apă, care sunt dificil pentru a începe, a scăzut în eficiență și săraci în stabilitate.

Pompa de apă poate fi conectat la diverse duze de diferite forme pentru a pulveriza apa diferite tipuri.

Caracteristică:

Îmbunătățit actuale de pe piață solar pompa de fantana plutitoare, care poate doar spray de apă, atunci când soarele este puternic, built-in de înaltă performanță cu litiu polimer baterie, poate lucra pentru 4-6 ore după ce bateria este complet încărcată, și pulverizare de apă, în timp ce de încărcare în timpul zilei.Built-in de nivel de apă sistem de monitorizare poate opri în mod automat de lucru, atunci când partea de jos a senzorului nu se poate atinge de apa pentru a preveni mers în gol a pompei de apă de a avea un impact mai mare asupra duratei de viață a produsului, etc.

Adaugă modul de noapte, atunci când panoul solar nu pot simți lumina soarelui, acesta va începe modul de noapte, lumina LED-uri și pompa de apă funcționează în același timp, pentru 4 ore.

Caietul de sarcini:

Specificatii produs: SP13D1

Dimensiuni: 16cm

Panou Solar: Sectorul în formă de siliciu monocristalin 7V 3W

Capacitate baterie: 3.7 V 1200 mA

Ambalare dimensiune: 170*165*50mm

Performanțele produsului:

De pulverizare a apei înălțime: 30-70cm, înălțimea de pulverizare a apei va fi diferit dacă duze diferite sunt conectate.

Când panoul solar primește suficientă lumină solară, pompa de apă va începe în termen de 3 secunde.

Instrucțiuni:

1) a Asambla produsul în conformitate cu diagrama schematică.

2) Loc panoul solar într-un loc potrivit pentru a se asigura că acesta nu este blocat de alte obiecte.Când panoul solar primește suficientă lumină, pompa de apă funcționează în mod normal.

3) atunci Când pompa de apă este doar pus în apă, nu există aer în acesta, care poate afecta spray efect.Este recomandat să așteptați pentru pompa de apă pentru a pulveriza în mod normal, înainte de a conecta capul de pulverizare.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Pompa De Apa Set

Etichete: grădină pasăre bai, pompa de iaz solar, pompa de caldura, solare de gradina, fantani de apa, păsări albe de baie, caracteristică de apă pompă în aer liber, albastru fantana solare, fântână de apă, metal case de păsări în aer liber, lampa de gradina solara.


  • Fantana Solare: fântâni
  • Numărul De Model: Fantana Solare
  • Decor gradina: decor în aer liber
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon