135x30cm Piele de Crocodil Relief PU Dicroice Holografic Metalic Material Piele Foaie Pentru Pantofi/Sac/DIY Accesorii/Cercei

  • 39.26lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Dimensiune: 20 x 30CM Grosime: 0.7-0.8 MM Suport Culoare: Ca Imagine Afișată Tip Material: PU Holografic Piele Sintetica de Utilizare: Pantofi/Genti/Meserii/DIY Accesorii/Cercei/Arcuri/Decor /Pălării cu Ridicata și Personalizate Disponibile!!!Vă Rugăm Să Contactați Serviciul Clienți!!!

NOTIFICARE

1. Fiecare foaie se taie mâna și măsurători pot varia ușor în dimensiuni.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2. Mai multe achiziții din același articol va veni ca foi individuale, mai degrabă decât o lungime continuă. 3. Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

IMAGINEA PRODUSULUI

FAQ

Î: Dacă eu nu vreau produsul mai pot reveni?

A: Da,vă puteți întoarce la noi în termen de 7 zile dupa ce ai primit produsul, dar păstrați produsul original.

Q: Care va fi plata pentru taxa de returnare?

A: Vom plăti pentru taxa de transport daca este vina noastră.De exemplu, vom trimite greșit culoarea sau dimensiunea greșit,sau de slabă calitate; cu toate Acestea, dacă este din motive personale, de exemplu, ai ales o culoare greșită/dimensiune, sau nu vă place elementele de mai.VA FI RESPONSABIL PENTRU A ACOPERI TAXA DE TRANSPORT.

Q: protecția timpul se scurge,dar eu sunt încă nu-mi primesc ordine,ce să fac?

R: puteți să ne contactați pentru a extinde protecția în timp.Uneori livrare ar fi de târziu,dar se va livra la tine în cele din urmă.

Q: Pot obține o mostră?

A: Da, puteți.Mostrele sunt gratuite, dar va trebui să plătească pentru costul de transport.

Q: ai oferi vamale făcut?Prețul cu ridicata?

A: Da,poți să-mi spui dimensiunea, culoarea sau design vă place și le poate imprima pe piele material foi.Cantitate Mai Mare, Prețuri Mai Bune!

Q: Pot avea dimensiuni mari?

A: Da, spune-ne la dimensiunea dorită.Cea mai mare dimensiune este 137cm, iar lungimea este nelimitat

Feedback-ul și de Protecție de Cumpărător

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de pe toate detaliile de la vânzător rating și un feedback pozitiv; 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare și de a face 100% mulțumit.

DACĂ AVEȚI ORICE ÎNTREBĂRI, VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI!!!

Etichete: equetrian decor acasă, faux din piele roll, holographic pu, sticla dicroice, cu laser din piele, dicroice cercei rotund, film holograma, holograma holografic pantof, faux din piele foi, albastru leathet tesatura.


  • Caracteristică: rezistent la apa, Anti-Mucegai, Rezistent La Abraziune
  • Grosime: 0.7-0.8 MM
  • Suport Tehnica: Nețesute
  • Numărul De Model: XHT-364
  • Utilizarea: Textile De Casa, Decorative, Centura, Geanta, Garment, Pantofi
  • Setați Tipul: No
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Model: Relief
  • Material: PU
  • Suport: Suport De Bumbac
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon