De Calitate alimentară HA Pulbere,Organic Acid Hialuronic Pulbere Înfrumusețarea Pielii și Întârzie Îmbătrânirea

  • 108.22lei
  • 93.06lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

efect

Omului orală acid hialuronic are efect de infrumusetare a pielii și întârzie îmbătrânirea.Conținutul de acid hialuronic în corpul uman crește odată cu vârsta.Prin urmare, este necesar să se completeze exogen de acid hialuronic după vârsta de 25 de ani. În general, alimente din carne, cum ar fi animale de porc și creastă de cocoș poate oferi o parte de acid hialuronic, dar cantitatea Rar, organismul uman poate sintetiza o parte de acid hialuronic, dar mecanismul nu este clar.Se spune că zincul poate stimula sinteza de acid hialuronic din organism.Nu există date.Omului orală acid hialuronic poate crește precursorul de acid hialuronic sinteza în organism, și șoareci de administrare experimente au dovedit că orale de acid hialuronic poate crește, într-adevăr acid hialuronic conținut în organism.

Funcția fiziologică:

Principalele funcții fiziologice de acid hialuronic: este componenta principală a intercelular și matricea extracelulară, menținerea structurii și funcției normale a celulelor.

1 retenție de Apă

Există un număr mare de încărcat negativ grupările carboxil și grupe polare de la suprafața de HA molecule, care sunt ferm blocat după ce se combină cu moleculele de apă prin legături de hidrogen.

2 Lubrifiere

HA este componenta principală a lichidului sinovial în cavitatea comun a organismului.Buna sa viscoelasticitate și lubrifiere poate reduce presiunea si uzura articulatiilor când corpul se mișcă.Experimentele arată că HA și peptide și glicopeptide complexe în lichidul sinovial juca un efect de lubrifiere împreună.

3 Vindece rănile

Dovedit vindecarea ranilor efecte de HA sunt după cum urmează: (1) cheagul format din fibrină joacă o funcție structurală în procesul de vindecare a rănilor; (2) Promovează activității fagocitare a granulocitelor și reglementează inflamație; (3) Locale degradare scăzută D-HA poate promova angiogeneza.

4 efecte Diferite asupra celulelor

Este cunoscut faptul că HA are funcțiile de a proteja celulele, care afectează mișcarea celula, proliferare și diferențiere, și afectează fagocitare a celulelor.

Etichete: diamond cremă de albire, ps4 slim piele verde, pielea comutator, alpha lipoic acid hindi, sclipici unghii, ps4 sta, playstation 5 autocolant, de îngrijire a pielii, dezghețare mat, ps5 autocolant.


  • Tip: sclipici
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Bucăți: O Unitate

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon