Pâine Brutari Lama Aspră Instrument Tăietor De Aluat Aluat Face De Ras Cutter Set De Accesorii De Pâine Instrumente De Tăiere Cu Lame

  • 20.74lei
  • 8.29lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Pâine Brutari Lama Aspră Instrument Tăietor De Aluat Aluat Face De Ras Cutter Accesorii

Punct de vânzare de produse:

MARE de LUCRĂRI MESAJ ALUAT: Frumos adânci și clare felii în aluat dea pâine la aspectul de panificatie, dă-i pâine de casă un aspect profesional și să-l incredibil.Reduceri atât de mult mai bine decât să încerci chiar și cu un cuțit ascuțit.

FUNCȚIONEAZĂ BINE ȘI UȘOR DE UTILIZAT: mânerul este conceput pentru a se potrivi și se simt bine în mână, pentru a permite un control complet al reducerilor - da leaveners un absolut aspect frumos.Te ajută să faci taieturi netede pe partea de sus a pâine și atât de mult mai ușor de utilizat decât un gol cuțit de lemn de pe un agitator cafea.

FRUMOS ȘI FABULOS FABRICATE: Fabricat din lemn de calitate superioară și un mâner de design, este ușor de utilizat fără a fi tăiat.Odată ce ai pus mâna pe ea, ea devine atât de ușor de utilizat, permite o foarte curat și calcul precis, un excelent instrument mic pentru un brutar!

FAȚĂ de CONCURENȚII NOȘTRI: nu Avem trei inele de la sfârșitul de mânecă, acest lucru previne pasta de uscare și lipit în interiorul inelelor, care evită o stresante și haotic de curățare de pâine.

Cu două tăișuri lame sunt ușor de înlocuit și roti fiecare lama astfel încât să puteți utiliza cele patru colțuri de ea înainte de a schimba lame, un mic săculeț de piele.

Pachetul include:

Set de unelte de tăiat pâine

Etichete: dispune lame de ras de siguranță, pâine dovada coș, busola trage, rcm instrument, instrumente de bucătărie gadget-uri folie, machiaj femeie, helicoil instrument, omul lame de ras de siguranță, busola din metal, instrumente de bucătărie gadget-uri de aur.


  • Instrumente De Specialitate De Tip: pâine de tăiere
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Instrumente De Specialitate

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon