Termomix Bimby Thermomix Tm5 Tm6 Accessoire Espatula Spatule Thermomix Tm31 Accesorios Domnule Preparate Din Bucătăria Conecta Lidl Accesoire

  • 18.74lei
  • 9.37lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caietul de sarcini: Material: PP Dimensiuni: aproximativ 26,5*6*9cm/10.43*2.36*3.54 Caracteristici: 1,Design Rafinat: Rotativ spatula pentru Thermomix TM6 / TM5 / TM31 tobe de amestecare. 2,Instrumente Profesionale: Acest racleta este special conceput pentru amestecarea butoaie pentru a preveni risipa de alimente. 3,de Siguranță Material: Aceasta racleta este realizat din clasa alimentare material PP, în condiții de siguranță și sănătos. 4,Ușor de Curățat: pur și Simplu clătiți cu apă, sau de a folosi o mașină de spălat vase.Este căldură și rezistente la uzură. 5,După-vânzare de Garantare: Dacă aveți orice probleme de calitate în termen de trei luni de la achiziționarea produsului, vă rugăm să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme ale produsului. 6. Profesionale de curatenie cutter pentru amestecarea de barili, nu a deșeurilor alimentare.Despre Produse servicii: Dacă aveți orice probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde în timp util.După ce a primit produsele, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați și vom rezolva problema pentru tine.

Etichete: gorjuss, thermomix accesorii vorwerk, 20v baterie, panoul thermomix tm31, thermomix, thermomix tm6, thermomix tm31, spatula tort, domnule tricouri, tm6.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Categorie Produs: Agitator

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon