Masina Lichide Ceramice Strat Hidrofob Strat de Sticlă Motocicleta Ingrijire Auto Detailing Auto Vopsea Anti-scratch Polish Glasscoat L3F4

  • 4.25lei
  • 2.87lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Te-ai saturat de a folosi produse care arata foarte bine, dar nu ultima?Ai obiceiul experienta asta aici!

Această magie intr-o sticla produce o stralucire profunda, alunecoasă, și de lungă durată de protecție decât orice de pe piata!Opri utilizarea inferior materiale de etanșare, strat superior de carnauba ceară, și lustruit făcut cu vechea știință și tehnologie!Acest lucru va dura mai mult decât și le pune în umbră toate!

STREAK GRATUIT ȘI ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ PENTRU FIECARE SUPRAFAȚĂ

Această formulă este în siguranță pentru a aplica pe ORICE SUPRAFAȚĂ fără a se preocupa de reziduu de culoare albă sau cu dungi!

NANO ACOPERIRE CERAMICA

După vopsite cu strat ceramic kit, un strat de protecție vor fi acoperite pe caroserie, protejeaza-ti masina de la ceață salină coroziune, găinațul de pasăre, lumina UV, zgarieturi, pietre zdrobite și pilitura de fier, etc.

HIDROFOB & LUCIOS

Produsul nostru oferă automat un strat hidrofob pe suprafață, de altfel, devine o ceara efect, oferă o curățare, stralucitoare mașina înapoi la tine.

ANTI SCRATCH

Cu super ceramice masina strat hidrofob sticlă haina pe masina, stratul acoperite la suprafață poate fi folosit pentru masina de vopsea de protecție.

CEATA GRATUIT

Lasă limpede curata strat de anti-fog protectie pe obiectiv.Utilizați Ceață de zi cu zi Gratuit pentru cele mai bune rezultate.

UȘOR DE UTILIZAT

Înfășurați o cârpă peste burete.

Se toarnă lichidul pe pânză.

Aplicați lichid la masina.

Așteptați timp de 1-3 minute pentru ca lichidul să se usuce.

Utilizați prosop pentru a curăța lichid.

Dimensiune:100ml

Pachetul Inclus:

1 * Poloneză Nano Acoperire Agent

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: sticlă auto poloneză, fusso coat 12 luni masina, plant water, sticlă poloneză, cana de sticla, tumi, vopsea epoxidica cu role, sticla de vin, anti reflecta acoperire, adânc lustruire, șlefuire a sticlei.


  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: NC(de Origine)
  • Element De Volum: 100ML
  • Tip De Material: Poloneză Nano Acoperire Agent
  • Articol Greutate: 110g
  • Caracteristici Speciale: interior strat de ceara
  • Tip De Element: Fereastra De Curățare

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon