Biciclete Cușcă de Sticlă de Fibre de Carbon Model de Plastic de Biciclete Suport pentru Sticla de Biciclete Cupa Suport pentru Drum de Munte Biciclete, Accesorii pentru Biciclete

  • 6.16lei
  • 3.46lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Biciclete Cușcă de Sticlă de Fibre de Carbon Model de Plastic de Biciclete Suport pentru Sticla de Biciclete Cupa Suport pentru Drum de Munte Biciclete, Accesorii pentru Biciclete

Caracteristici: 1. Acesta este construit din ușoare tratate termic din aliaj de aluminiu

2. Este vorba doar despre 29g (1 oz).

3. Oval și design ergonomic ajută la consolidarea acesteia dețin, păstrând sticle în siguranță în loc în timp ce oferind acces ușor la piloti.

4. Acesta este mare pentru echitatie în jurul valorii de oraș sau pentru turism.

5. Este perfect pentru cei care doresc un elegant cușcă pentru a ușura sarcina lor ca ei merg.

DESPRE ACEST PRODUS:

Cât de diferite pot standard de biciclete sticla de cuști fi?

Răspunsul este destul de mult.Totul depinde de ceea ce material este folosit și procesul de fabricație.Un simplu avantajos făcut cușcă de sticlă se va îndoi și se crape atunci când prea multă forță este aplicată.

Noastre de design practic și de înaltă calitate din aliaj de aluminiu cuști sticla va organiza o prindere fermă pe sticle de apă în timp ce încă permițându-le să alunece și în afară cu ușurință.Ei sunt puternici, dar este posibil de a manipula forma pentru a face potrivit pentru diferite dimensiuni de sticle de apă.

Detalii:

Ultra subțire și elegant cușcă de sticlă este cel mai usor de Spider-BX cuști sticla, cu o greutate de numai 29g, construite de ușor tratate termic din aliaj de aluminiu.Alte cuști sticla de obicei, cântărește de 40g la 70g.Cușcă sticla este lumina, dar încă mai are puterea de regulat o cușcă de sticlă.Oval și design ergonomic ajută la consolidarea acesteia dețin, păstrând sticle în siguranță în loc în timp ce oferind acces ușor la piloti.Acesta este mare pentru echitatie în jurul valorii de oraș sau pentru turism.

Cu o greutate de doar 29 de grame, este perfect pentru cei care doresc un elegant cușcă pentru a ușura sarcina lor ca ei merg. 2 lucios, finisaje de carbon model în alb și 2 finisaje mate în negru și argintiu face mai ușor pentru a se potrivi biciclete în toate culorile.

Caietul de sarcini:

Material: tratat termic placă de aluminiu

Greutate: aproximativ 29 g (1 oz.)

Dimensiuni: aproximativ 4,5" x 3" x 3.5"

Notă: nu pentru aspre sau off-road de echitatie

Etichete: ultralight de carbon cușcă de sticlă de partea, bicicleta sticla raft, cușcă de sticlă de carbon laterale, biciclete sta, cușcă de sticlă de stânga carbon, bicicleta suport de podea, balon titular, mare de ciclism sticla de apa, bycycle aluminuen suport sticla de apa, coolchange ciclism suport sticla.


  • Dimensiuni: aproximativ 4,5" x 3" x 3.5"
  • Greutate: about 29 g (1 oz.)
  • Material: tratat termic placă de aluminiu
  • Weight (g): Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: bicicleta suport sticla
  • Notă: nu de dur sau de echitatie off-road

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon