Carouri Clasic Bandane Câine De Companie Esarfa, Bandana Pentru Caine Bumbac Lavabil Papion Guler Pisica Câine Eșarfă Mare Câine Accesorii

  • 6.62lei
  • 5.08lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere Produs:

Material:Bumbac

Culoare:Rosu / Albastru / Roz

Dimensiuni:

M: 42 * 42 * 60cm / 16.53 * 16.53 * 23.62 ", potrivit pentru gât circumferinta de 20-42cm / 7.87-16.53";

L: 48 * 48 * 68cm / 18.89 * 18.89 * 26.77 ", potrivit pentru gât circumferinta de 25-48cm / 9.84-18.89"

Caracteristici:

1. De înaltă Calitate: acest caine zăbrele eșarfă este fabricat din pânză de bumbac, cu luciu ridicat și confort.Are aspect bun și durabilitate pe termen lung.

2. Unic albastru stil bărbați și lumina roșie de femei style sunt cele mai bune alegeri pentru copilul tau de ziua lui de fotografii.

3. Drăguț modă bandaj triunghiular este potrivit pentru orice ocazie.Suntem mândri de durabilitate de cusut.Stilul decorativ este foarte potrivit pentru catelul tau.

4. Design de moda este foarte potrivit pentru câinele petrecere de aniversare, petrecere tematica, bal mascat, de paradă, de fotografie sau de alte activități pentru a face animalele de companie de zi cu zi speciale.

5. Notă: Deoarece fiecare văl este realizat manual, se poate schimba ușor, așa cum se arată în figură.În plus, deși acest văl este foarte rezistent, nu este potrivit pentru extrem de dur purta.

Pachetul Include:

1 x câini salopete

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: câine pentru, zmee câini, bandană câine eșarfă, vacanță câine guler papion, numărul de casă semn, câinele cravată, câinele ziua bandană partide, bandana pentru câine, ani cat bandană, câinele picior de sprijin.


  • Tip De Element: Bandaj Triunghiular
  • Tip: Câini
  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: No
  • Material: Poliester

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon