100KHz-1.7 GHz Full Band UV HF RTL-SDR Tuner USB Receptor R820T+8232U Ham Radio

  • 112.42lei
  • 106.80lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Specificatii: radio FM: 87MHz-108MHz, selectați WFM.Val mediu de difuzare: 526.5 kHz~1606.5 kHz, SUNT.Scurt val de radiodifuziune: 3MHz~30MHz, SUNT.Aeroportul turn frecventa: 118MHz-135.975 MHz, SUNT Civilă interfon frecventa: VHF:136MHz-174MHz este NFM UHF: 400MHz-470MHz este NFM radio Amatori de comunicare: unde scurte SSB: 10MHz mai jos frecvent utilizate în bandă laterală unică LSB; 10MHz mai sus, de multe ori pe o singură parte cu USB.Radio pe unde ultrascurte: în general, utilizarea NFM sistem, frecvența este de 50-54MHz, 144-148MHz, 430-440MHz

Notă:

- Stimati clienti, aici este un link pentru a descărca instrucțiunile și software-ul său disk: Sper că helpes:) Multumesc.

- Nu poate suporta Win 10.

- Nu are HF funcție.

Dacă nu ați descărca software-ul din link-ul, vă rugăm să vin la noastre de chat online și cere pentru software-ul, vă vom trimite software-ul cât mai repede.Multumesc:)

Caracteristici: -Asculta necriptate Politie/Ambulanta/Incendiu/EMS/aeronave de control al traficului conversații. -Avioane de urmărire poziții ca un radar cu ADS-B de decodare. -Scanare radio trunking conversații, telefoane fără fir și monitoare pentru copii. -Decodare digitale necriptate transmisii de voce. -De urmărire maritime barca poziții . -Decodare POCSAG/FLEX pager trafic. -Urmărirea și recepționarea agenției de meteorologie a lansat un balon meteorologic de date. -Primirea wireless de senzori de temperatură și wireless power meter senzori. -Asculta VHF radio amatori. -Vizionarea analog TV a difuzat. -Sniffing semnal GSM. -Folosind rtl-sdr de pe dispozitivul Android ca un radio portabil scanner. -Primirea de semnale GPS și decodare. -Folosind rtl-sdr ca un analizor de spectru. -Primirea de vreme NOAA imagini din satelit. -Asculta la sateliți și ISS, necriptate de comunicații militare. -Radio astronomie. -Monitorizarea meteor scatter. -Asculta la radio FM, și decodare informații RDS. -Utilizarea rtl-sdr ca un panadapter pentru hardware-ul tradițional de radio. -Decodare taxi mobile terminal de date de semnale. -Utilizarea rtl-sdr ca un adevărat generator de numere aleatoare. -Asculta radio amatori radioamatori pe SSB cu LSB/USB modulare. -Decodare digital amatori de radio sunca de comunicații, cum ar fi CW/PSK/RTTY/SSTV. -Primirea radio digital monodiale radio pe unde scurte (DRM). -Căutarea pentru semnalele RADAR ca peste orizont (OTH) radar, și HAARP semnale Pachetul Include: 1 x Ham Radio Receptor 1 x cablu USB 1 x Antena

Etichete: dst, rtl dst, airband, hackrf unul dst, hf radio de emisie-recepție, mat tuner, sw receptor radio, sdr de emisie-recepție, rtl2832u, hf dst.


  • Numărul De Model: XR-111
  • Nume De Brand: Qingbee
  • Demo Tip De Bord: Brațul

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon