Fluture/Colibri/Dragonfly Vânt Chime Garden Metal Vitralii Agatat Ornament pentru Piscină Interioară Decoratiuni L23

  • 37.43lei
  • 20.57lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Fluture/Colibri/Dragonfly Vânt Chime Garden Metal Vitralii Agatat Ornament pentru Piscină Interioară Decoratiuni L23 L23

Descriere:

Caracteristici:

1.Design rafinat: pictate manual din fier forjat sticla de pulverizare cu 4 de aur și durabil din aluminiu tuburi.Rafinat fluture/colibri/dragonfly clopoței de vânt aduce culoare pentru gradina ta curte și balcon.Dimensiunea este 35x18cm pentru colibri model, 45x15cm pentru dragonfly model, 28.3x19.1cm, pentru fluture model, și 27.9x27.8cm pentru versiunea extinsă de fluture model.

2.Calitate excelentă: clopoteii de vant sunt făcute de înaltă calitate din aluminiu și sticlă puternic.Modelele de sticlă sunt toate făcute de experimentat artificiale pictura de mână.Bilele sunt extrem de clare.Structura este puternic și durabil, rezistent la apa si vant.Ușor de curățat, nu are rugina sau dispărea cu ușurință, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

3.Frumos sunet: clopoteii de vant.Fiecare tub de metal unic, are propriul sunet atunci când se collids.Noastre muzicale clopoteii de vant oferi un bogat, cu o durată ton care pot ajuta la scuti de stres, relaxați-vă noi și reconectați cu natura.Bucurați-vă de melodie liniștit joacă.

4.Cadou minunat: metal nostru vânt chime este rafinat, unic și frumos, cadoul perfect pentru ziua de nastere, Ziua Mamei, Craciun, ziua Recunostintei si de alte festivaluri sau sărbători.Este, de asemenea, de înaltă calitate, interesant chime vânt, casă, curte, camera de decorare.

5.Servicii de înaltă calitate clienților: Dacă aveți probleme cu chime vânt după achiziționarea produselor noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă oferim servicii excelente clientilor.

Notificare:

Culoarea reală variază de la care a imaginii datorită setările de calculator.

Vă rugăm să permită abateri minore din cauza manuală de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Vânt Chime

Etichete: legăturile ornamente, boho top, puterea vântului, fluture cravata, posa vaso, chime vânt, om vânt chime, pitic de gradina, colibri bijuterii, agățat decoratiuni de brad.


  • Stil: Pastorală
  • Tema: Animale
  • Nume De Brand: Non-metal deviss
  • Material: Rășină
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon