Ventilat Praf de Disipare Praf-dovada Net Suportul de Prindere Pentru Xbox Seria S X Capacul Consolei Operator de Montare Multi-funcția de Căldură

  • 48.22lei
  • 26.52lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

1. Design profesional: praf-dovada gaming headset muntele este adecvat numai pentru partea de sus a consolei Xbox Seria S X, și este profesional proiectat pentru consola Xbox Serie S-X.

2. Multi-funcție de Operatorul Titular: controler Nostru muntele nu este doar un set de căști titular, cu acesta, puteți găsi o poziție adecvată pentru gaming headset sau controler de joc.Căldură disipare placa poate fi, de asemenea, utilizat ca un top ventilat capac pentru a proteja consola de praf și supraîncălzire.

3. Robust si Elegant Design: Acest controler muntele este fabricat din material plastic de înaltă rezistență, astfel încât acesta nu se va indoi sau deforma, și este făcută de o bază solidă, astfel încât este potrivit pentru forma de controler de jocuri de noroc.Robust și elegant.

4. Ușor de instalat: Opri deteriorarea peretelui.Dacă utilizați controler nostru muntele, nu va fi nici găuri pe perete sau bandă folosind necesare și nu este nevoie să așteptați pentru 24 de ore, a pus doar controller montat pe console și puteți să-l utilizați.

5. Ceea ce Veți Obține: 1*Căldură disipare Placa, 2*Montare pentru Controler & Cască.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Negru

Aplicabile: pentru Xbox Seria S X consola

Lista De Ambalare

1*Ventilat Placa pentru Disiparea Căldurii

2*Controler de Montare(Doar un accesoriu, nu includ controller)

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: gamepad gamesir, joc de control, logo-ul xbox, rb lb butonul comutator pentru xbox one, android bluetooth gamepad, cazul xbox one s, psp butonul de reparare, control gratuit, controlul xbox, xbox.


  • Nume De Brand: Rondaful
  • Cu USB: no
  • Compatibil Marca/Model: Microsoft
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Ventilat Capac De Praf Controler De Montare Pentru Xbox Seria S X Consola

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon